Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
FORUMET Start | Nye innlegg | Søk | Private bord  
LIMITED Bygg sealed poolen... Innistrad arketyper ...
You make the pick - Dark Edition
Siste leste innlegg: 19:37:20, 11/4 -24. Lest 1816 ganger.
Romadeus
DOMMER L1
Oslo
@nom s. 7/5 -08

25 emner
296 svar

You make the pick - Dark Edition 00:36:26, 16/2 -12  
Man åpner første pakke og de beste kortene er (i nesten vilkårlig rekkefølge):

Soul Seizer
Tower Geist
Niblis of the Breath

Highborn Ghoul

Wrack with Madness

Faithless Looting (hører neppe med på lista, men jeg tenkte det var bedre å ta med et kort for mye enn et kort for lite)

Resten er stort sett skrot. Hva gjør man? Alle de blå kortene virker bedre enn det andre, men man får aldri noe blått i pakke to etter å ha sendt noe sånt. Går man for svart aggro og satser på å bli premiert i pakke to, eller tar man removal? Kan man satse på å kutte blått etter pick 1, eller satse på å klare seg med det man får i pakke en og tre?
 
Hvis du ikke forstår, bare smil og nikk. Ja, akkurat sånn.

oyzar
MEDLEM
Bærum
@nom s. 7/10 -09

8 emner
271 svar

1. Signaler er alltid tricky. Nå ... 07:50:04, 16/2 -12  
Signaler er alltid tricky. Nå er det jo slik at om den til venstre for deg sitter i en av fargene dine er ikke det verdens undergang(med mindre du drafter monosort i md5 eller otj, men det er ikke denne diskusjonen). Blåhvit er nok en av de beste arketypene og du passer ingen gode hvite kort(selv om det nok hadde vært bedre å vise hele pakken så kan vi selv vurdere hva som er skrot), hvis begge naboene dine til venstre er blå men ikke hvite er det ikke noe prblem å plukke opp masse hvite kort pakke to. Nå er det litt vanskelig å bedømme hva som vil skje ut fra en pakke, men det er nesten så greit at man bare tar det beste blå kortet og lar den til venstre for deg slite med å lese signalene. Hvilket blått kort man skal ta er også litt interresant. Tower Geist er nok det beste av de, men det er et flippkort i pakken. Hvis det er irl kan det hende at det kan være bedre å ta et flipp kort bare for å signalisere. I dette tilfellet tror jeg ikke det er tilfellet dog. P1P1 ville jeg dermed tatt tower geist her.
BariotheBig
MEDLEM
Oslo
@nom s. 2/11 -11

2 emner
23 svar

2. Du tar lett den røde removal s... 09:56:22, 16/2 -12  
Du tar lett den røde removal spellen. Det er de beste signalene pluss at du tar removal. Selv så hater jeg rødt i dette formatet (noe jeg skjelden gjør i draft) Men det er for mange upsides. Siden den også er en rød kan den også splashes. I mine øyne er det ikke noe valg. Og siden det er det Grønn-Hvite decken som er den "beste" i den forstand at det er lett å få en god Grønn-Hvit deck uten at man får det nuts. Det er bare en deck som har synergi og kurve ikke nødvendigvis gode enkelt kort.
sigurdjorem
MEDLEM
Oslo
@nom s. 7/5 -10

25 emner
462 svar

3. Jeg tror Soul Seizer er det be... 14:58:01, 16/2 -12  
Jeg tror Soul Seizer er det beste picket. Det gjør ikke noe om du ikke får blått i pakke to med mindre du har ambisjoner om monoblått (og hvorfor skulle du ha det?!). Det er generelt viktigere å lese signaler enn å sende dem. Det ideelle her er å ta det beste blå kortet siden de er milevis bedre enn de svarte og rød (og er i en dypere farge i formatet), og så prøve å sørge for at en annen farge ikke slipper gjennom til nestemann, f.eks. hvit, som øystein er inne på. Det gjør ikke noe da å huke seg på fargen til den som sender til deg i første pakke, hvis du får en klar idé om hva hun/han drafter, for da er dere to om å blocke den fargen downstream, og du er bedre posisjonert til å høste fruktene fra samarbeidet i pakke to.

I de fleste blå-hvite decks jeg drafter ville jeg heller hatt en Soul Seizer enn en Tower Geist eller supertapper p1p1. Med tempokortene og kontringene blir den fort en Mind Control.
Krisjet
MEDLEM
Bærum
@nom s. 12/2 -11

3 emner
33 svar

4. Jeg er enig med både Sigurd og... 19:21:06, 16/2 -12  
Jeg er enig med både Sigurd og Oyzar, det er blått som er tingen. Synes Soul Seizer virker hakket kjipere enn Tower Geist (har aldri spilt med noen av dem dog), men added bonus med å basically fortelle han som sitter til venstre for deg at du sitter i blått gjør Soul Seizer til mitt pick.

Siden man signaliserer til hele bordet hvor man er tror jeg at et blått flippkort som første pick er mye mindre katastrofalt enn det ville vært i et "normalt" sett.
Stones
MEDLEM
Kongsberg
@nom s. 10/5 -08

39 emner
392 svar

5. Tower Geist! Lett... 2 for 1 s... 22:47:07, 16/2 -12  
Tower Geist! Lett... 2 for 1 som ikke stiller noen andre krav enn at du har en liten blå mana, bedre blir det vel neppe på førstepick. Det skal sies at jeg tenker på magic online siden jeg aldri drafter IRL, så det med å sende signal er irrelevant. Tror kanskje jeg hadde tatt Geist uansett, virker bare generelt mer solid.
Krisjet
MEDLEM
Bærum
@nom s. 12/2 -11

3 emner
33 svar

6. Jeg vil gjerne oppdatere svare... 17:42:02, 25/2 -12  
Jeg vil gjerne oppdatere svaret mitt, er mad forelsket i Tower Geist, og tror egentlig Soul Seizer ikke er "all that". Jeg tror at uansett hva du tar her kommer de etter deg til å snuse på blått, og om du lar soul seizer ligge får du se når den går. Jeg ville antatt at Niblis går til personen etter deg, så får du heller vurdere hvor hardt du vil gå inn i blått etter at du ser når Soul Seizer blir tatt.

Dette her er bare min preferanse, det kan godt tenkes at å bare gå for Wrack With Madness er riktig og la folk slåss om blått, men blå/hvit er definitivt the shit i dette formatet.

Cryptkeeper presenterer en smakebit av sin gull-VIP auksjon *** Cryptkeepers Outlaw of Thunder Junction del 2 ***

Skaff VIP Gull til din auksjon for å få dine auksjonskort vist her.

Great Train Heist 30:-

Greed's Gambit 10:-

Concealed Courtyard 10:-

Hellspur Posse Boss 3:-

Rush of Dread 10:-

Bruse Tarl, Roving Rancher 3:-

Breeches, the Blastmaker 4:-

Three Steps Ahead 45:-

Loot, the Key to Everything 35:-

Step Between Worlds 3:-

Slickshot Show-Off 190:-

Spirebluff Canal 59:-

Lilah, Undefeated Slickshot 3:-

Obeka, Splitter of Seconds 10:-

Bonny Pall, Clearcutter 3:-

Rakdos Joins Up 3:-

Satoru, the Infiltrator 81:-

Pest Control 90:-

Roxanne, Starfall Savant 3:-

Annie Flash, the Veteran 10:-


BYTT BORD TIL


 
  Outlaws of Thunder Junction Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!