Magic the Gathering
Magic the Gathering3204 medlemmer 6 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
SVARTELISTEN

Svartelisten

Å bytte, kjøpe eller selge kort over internett og sende kort i posten er dessverre ikke det tryggeste man kan gjøre her i livet. Det hender man møter uærlige folk som er ute etter å lure andre spillere. De er ikke mange, heldigvis, men de finnes.

For at du lettere skal vite hvem du ikke bør stole på finnes Svartelisten. Det er her du melder fra om du mistenker at du er blitt lurt av noen. Folk som ikke gjør sin del av et bytte (det være seg kort eller penger), havner på denne listen. Når (om) de senere gjør opp for seg og saken blir lagt død (og noen tvister er bare misforståelser mellom medlemmer), forsvinner de fra listen.

Vi som tar hånd om Svartelisten og hjelper til med å løse uenigheter kalles Vakter, og er følgende brukere:
Discus, toriv , MagicOfJesper , DryBonesGG

MRMAN54321

Grad: 1 grad
Svartelistet siden: 11:21, 15/2 -24
Ansvarlig Vekter: Discus

Har fått betalt för kort men inte skickat de kort han fick betalt för:

Anmäld av Rille3

BEMERKNINGER 0 st

Ingen har kommentert "mrman54321" ennå


Hadde du vært pålogget, kunne du kommentert her.

SVARTELISTEN     navn | dato
mrman54321 [1 grad], 11:21, 15/2 -24 0
TagDittLiv [1 grad], 03:20, 9/2 -24 0
Whiskerer [1 grad], 15:29, 5/10 -22 0

Grad?
 

Har det hendt deg

Føler du deg lurt? Er det noen som ikke gjør sin del av et bytte på NorskeMagic? Kontakt i så fall Vaktene.

    Viktigst å tenke på:
  1. Hva gikk byttet ut på? Ikke skriv bare at han lurte deg. Da må vi kontakte deg igjen, og det tar masse bortkastet tid før vi kan ta tak i problemet.
  2. Skriv hvor byttet skar seg. Har du ikke fått kort, osv. Har du sendt din del av byttet, eller er det du som venter på at den andre skal sende først? Dette er veldig viktig ettersom det også sier hvilken grad av bedrageri det dreier seg om.
  3. Har du forsøkt å kontakte ham? Har du forsøkt e-post? Venner av ham, osv. Alt dette er viktig. Glem heller ikke å skrive om han har logget på etter at du har begynt å sende ham påminnelser. Se etter om personen har logget på etter at du har sendt påminnelser, men gitt blaffen.
  4. Annen informasjon. F.eks. om personen har vært på Svartelisten forut for hendelsen. Vet du hvilke vektere som da hadde hånd om ham? Skriv gjerne det i så fall. Tror du at personen har flere brukernavn på NorskeMagic så skriv det. Har du adressen til vedkommende? Skriv til og med eventuelt telefonnummer. Tenk på å strukturere opp anmeldelsen, så blir det mye lettere for oss.

For øvrig:
Gjennom å anmelde en person godkjenner du at Vakten kan lese alle internmeldingene dine med den anmeldte personen.

Når en Vakt har tatt seg av tilfellet, får du beskjed gjennom en melding i Postkassen. Avhengig av hvor mye vi har å gjøre kan det ta en stund før tilfellet tas hånd om. Vi ber om tålmodighet med eventuelle forsinkelser. Om problemet løses før det er blitt tatt hånd om av oss, kontakt en av Vekterne slik at han kan fjerne tilfellet helt og ingen misforståelser skjer. F.eks. at en person blir Svartelistet når alt er oppklart.

Logg inn for å anmelde.
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!