Magic the Gathering
Magic the Gathering3065 medlemmer 11 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Recension | Intervju | NoM | Judge

Velkommen til NorskeMagics artikler! Her finner du massevis av interessante og morsomme artikler om alt fra turneringer til måter å spille multiplayer-Magic på. Dykk ned i det massive arkivet vårt!
Vil du selv skrive en artikkel? Vi publiserer og belønner! Klikk linken nedenfor, så ser redaksjonen artikkelen, og de vil deretter avgjøre om den blir publisert eller ikke.
Vil du kanskje bidra til vår artikkelserie Deckdoktoren med et deck som trenger forbedringer? Ta i bruk denne formelen!

Legg til ny artikkel

1846 Artikler
sorter etter: Dato - navn - artikkeltype - Forfatter

 

Diverse
[SvM-awards 2021] Och vinnarna är...
Via svenskamagic.com

2020 var ett år som troligen ingen som genomlevde det kommer att glömma. I takt med att allas arbete, skola, vardag och fritid förändrades så förändrades även Magic som spel, åtminstone för en viss tid. Trots det har Sveriges Magic-community fortsatt rulla på och vi har flera vi i Föreningen vill premiera för deras insatser under året, vilka spred glädje och ljus när det kanske behövdes som allra mest. Klicka in i artikeln för att se vilka som får ta emot årets upplaga av SvM-awards.

av SVMFörbundet
20:44, 23/8 -21
läst 2255 ggr.
Skriv ut artikkel
21 kommentarer

SvM-awards har delats ut årligen sedan 2013 och syftar till att på olika sätt lyfta fram och belöna utmärkande individer från den svenska Magic-communityn. Genom åren har det delats ut priser i lite olika kategorier. I år delar juryn ut priser i tre kategorier: Årets Eldsjäl, Årets Magickreatör, samt Lifetime Achievement Award. Från början var tanken att även dela ut Årets Komet i år, men det priset måste dessvärre utgå på grund av för få nominerade. Det är kanske inte så konstigt, då året 2020 var olikt alla andra år, med seriöst tävlingsspel egentligen bara möjligt via nätet. Juryn fick däremot in många nomineringar till de övriga kategorierna, ett bevis för att även när vardagen är svår och samhället inte riktigt sig självt kan Sveriges Magic-community stoltsera med många engagerade och glädjespridande individer - något vi i juryn tycker är särskilt roligt.SvM-awards 2020!Årets Eldsjäl delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse och hårda arbete gjort mycket för sin lokala Magic-communityn, eller för Magic i Sverige i stort.

Årets Eldsjäl är Olof "elof_the_mighty" Gottfridsson. Olof tilldelas priset då han på ett enkelt men snillrikt sätt aktivt bidragit till att hålla igång intresset för Magic i allmänhet och eternalformaten i synnerhet under en period då fysiska träffar och därmed vanligt Magicspel varit en omöjlighet. Olof har med sitt projekt "Open Loofters" hjälpt till att sprida glädje i en tid då det på många sätt verkligen behövts. Olof är en profilerad spelare i framförallt den svenska eternalscenen, med dubbla Eternalkungenvinster på sitt CV, och från och med nu kan han alltså också titulera sig Årets Eldsjäl 2021! Grattis, önskar juryn!
Årets Kreatör delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det viktiga i kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska komma resten av Magic-communityn till nytta i någon form.

Årets Kreatör är ett delat pris. Det tilldelas Christoffer ”Slowpoke42” Gandrén och Jesper "einska" Christiansen. De får priset för sitt arbete med YouTubekanalen Pennybridge Magic som delar coverage från framförallt Modern i Örebro. Förutom det ordvitsiga namnet tycker juryn att det är särskilt roligt att någon lyckats producera content i form av pappers-Magic under ett år då det var svårt att få till. Juryn hoppas att kanalen fortsätter att producera coverage i samma klass när vanliga turneringar väl kommer igång igen. Grattis till er båda!
Life-time Achievement delas ut till en person som genom sitt stora engagemang varit drivande för den svenska Magic-scenen under en längre tid och med stor påverkan.

Slutligen har vi årets Life-time Achievement award och i år delas den ut till Joakim Jokemon Jansson. Det är nog ingen som har kunnat besöka ett konvent där det spelas Magic det senaste decenniet och undgått att stöta på Joakim som profilerat sig mest i de icke-roterande formaten. Han har under många år varit en viktig kugge i Växjös Magicscen, inklusive Weixo spelkonvent och han har sedan flytten till Jönköping fortsatt att idogt driva den lokala Magicscenen framåt. Under 2020 har han varit aktiv i att se till att det har spelats FNM via webcam, en elegant lösning på ett annars försvårande problem för Magic. Juryn anser att Joakim är en värdig vinnare för sitt mångåriga engagemang i att både spela, och se till att det går att spela, Magic i Sveirge. Grattis!Det var allt för den här gången! Juryn tackar ödmjukast för alla nomineringar som har inkommit från våra medlemmar, och vill slutligen säga ännu ett stort grattis till våra värdiga vinnare!

 

Artikkel-tilbakemelding


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

pelle

REDAKSJON
DOMMER L1
SVM TV STREAMER
Uppsala
Stort grattis till alla vinnare!

00:23:00, 7/9 -21
Disen

MEDLEM
Stockholm
Stort grattis till er alla!

14:32:44, 6/9 -21
Jolly_roger

SM-VINNARE 2014
DOMMER L1
Växjö
Go Smockemon >Go!

21:14:54, 2/9 -21
mabe

MEDLEM
Västerås
Grattis till er!

00:03:04, 29/8 -21
Frashannes

MEDLEM
Västerås
HURRA! Grattis till vinnarna. Välförtjänt av er.

11:54:29, 27/8 -21
Slowpoke42

MEDLEM
Örebro
Tackar så mycket för både nomineringar och för det tilldelade priset!

07:50:17, 27/8 -21
vigo

LEGACY-SM VINNARE 2014
Grattis till alla vinnare ! i Synnerhet Jokemon !

00:34:20, 25/8 -21
brainstorm

MEDLEM
Kul och välförtjänt! Grattis till vinnarna.

19:04:51, 24/8 -21
JhovalKing

MEDLEM
Rolfstorp
Grattis alla! har vart med och följt open loofters sen det började och vart redigt gött :)

18:10:34, 24/8 -21
Nikke

MEDLEM
Örebro
Hatten av, mycket välförtjänt.

15:40:32, 24/8 -21
Hoogard

MEDLEM
Mölndal
Inte heller att förglömma Jokemons bidrag till SvM-föreningen, där han satt i flertalet år och hjälpte till att arrangera konvent etc.! Välförtjänt!

15:07:40, 24/8 -21
anthrox

TOMTE
Eksjö
Jokemon på lifetime achievment kan ju vara det mest välförtjänta någonsin <3

11:32:09, 24/8 -21
Jokemon

MEDLEM
Huskvarna
Blir helt tårögd och mållös. Tack!!!

Jag har inte kunnar drova o varit så glad över att spela Magic o driva grejer utan alla underbara människor runt mig. Denna community är något extra! Ni är underbara <3

11:13:54, 24/8 -21
Herr_Glans

MEDLEM
Örnsköldsvik
Åhh vad kul! Stort grattis alla, mycket välförtjänt <3

10:36:34, 24/8 -21
Lazarus

MEDLEM
Välförtjänta vinnare allihopa! Extra stort grattis till Örebros stoltheter Christoffer och Jesper!!!

09:46:20, 24/8 -21
Beakid

ADMIN
REDAKSJON
MODERATOR
GULLMEDLEM
Lyckeby
Grattis alla, mycket välförtjänt :)

08:35:10, 24/8 -21
elof_the_mighty

ETERNALKUNGEN 2014
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
Wow, just wow… är helt mållös (och de som känner mig vet att det inte är vanligt)… tusen tack!

För det första är det fantastiskt att få pris samtidigt som Jokemons Life-time achivement, har bara positivt att säga om honom. Grattis och även grattis till kreatörerna, som en stor entusiast av puns så förstår jag redan i titeln att det är något extra :)

Vill också rikta ett stort tack till juryn såklart men även ett extra stort hjärta till Glenn ”Glennisch” för nomineringen, tyckte den i sig var en fantastisk upplevelse som jag inte trodde gick att toppa men juryn överraskade mig en nivå till. Wow.

Nu blir det till att njuta av dagen (veckan? Året?) och ta in detta, sen får det funderas vidare på hur det här ska firas i ”Open Loofters” (för den oinvigde så är det lite av en variant på Openboosters på youtube då folket här kallar mig Loof av nån outgrundlig anledning :)).

Tusen tack återigen! <3

06:46:08, 24/8 -21
mg

MEDLEM
Oslo
Grattis! Särskilt lyfter man hatten åt Jokemon, superkul och välförtjänt! Glädjer mig till Tribecon om ett par veckor!

00:02:39, 24/8 -21
CrowZoneMan

MEDLEM
Äntligen fick jag Jokemon Life-time Achievement! Grattis :)

00:01:25, 24/8 -21
caitlin

MEDLEM
Trevligt! Gratulerar.

23:19:00, 23/8 -21
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!