Magic the Gathering
Magic the Gathering2973 medlemmer 18 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
NYHETER Nyheter | Månedens kort | Ukens undersøkelse 
21:37, 1/9
Announcement day 2020!
av verzutiko
I dag holdt Wizards sin egen Announcement Day hvor vi fikk vite masse informasjon om høstens etterlengtede sett, Zendikar Rising, og ikke minst hva vi kan vente oss i 2021!

Zendikar Rising

Zendikar er en verden full av eventyr, og denne gangen går vi tilbake til røttene når Wizards inviterer oss til å samle et party, dra ut for å lete etter skatter og gjøre oss kjent med en av de villeste verdenene som er i "Multiverse"!

Zendikar er hjemmet til Nahiri, og etter hva som skjedde på Innistrad og Ravnica, har hun returnert hjem med en plan. Rett etter henne ankommer Jace. Nissa har også returnert hjem, men av grunner bare hun kjenner til.
På veien møter de mye nytt, men også mye som er kjent for de, og ikke minst for fans av Zendikar!

Kicker er tilbake som vist på Jace, Mirror Mage over, og som du kan se her med Bloodchief's Thirst:Landfall kommer også tilbake, med to veldig kjente fjes. Landfall kort får også showcase-behandlingen for Zendikar Rising, så hold utkikk etter disse hedroniserte utgavene av landfall-kort:

Selv om du kan føle deg kjent er Zendikar fremdeles et veldig farlig sted å ferdes alene. Du trenger - et party!Noe du også kan finne på Zendikar er en ny tvist på dobbeltsidige kort som Wizards har kalt DFC. I dag viste de frem en versjon med en spell på den ene siden og et land på den andre, pluss de nye dobbeltlandene som lager en mana avhengig av hvilken side du spiller de ut på.

Mens vi snakker om land, så får vi et gjensyn med full-art basicland og Expeditions!

Først et utvalg av basiclandene:Expeditions er spesielle land som du kan finne både i Collector Boostere og som Box Toppers. Og dette er ikke den eneste gangen Wizards kommer til å snakke om fetchland. Vi kommer til det senere - i mellomtiden:Zendikar Rising Set Booster

I morgen skal Gavin Verhey åpne en Set Booster for å vise innholdet, men dette er hovedpunktene:

  • Du får alltid et Art-kort. 5% sjanse for at det er signert av artisten med gull-signatur.
  • Et full-art land. 15% sjanse for at det er foil.
  • En miks av commons og uncommons. Kortene innenfor hver raritet er koblet til hverandre og viser frem temaer, mekanikker og kreative elementer i settet.
  • Et common/uncommon showcase eller modal DFC.
  • Et garantert foilkort og et garantert Rare- eller Mythic Rare-kort.
  • Wildcard-slot som har mulighet til å være alt fra et common-kort til Mythic Rare-kort.
  • 1 av 4 Set Boostere vil inneholde et kort fra "The List". "The List" er en nøye utvalgt liste av 300 kort fra Magic sin historie som viser frem den kule og merkelige historien av Magic. Tenk på Slivers og rare mekanikker og kule ting som har skjedd i Magic sin historie, alt i en helt ny booster-pakke. Her er tre kort som dukker opp i "The List":
Kommer snart...

Trodde du at 2020 var et stort år for Magic? I første kvartal av neste år reiser vi til Kaldheim, Magic sin versjon av en verden inspirert av vikinger (Skandinavia?).Deretter blir det en skoleutflukt til Strixhaven, elite-universitetet i multiverset!Så, i den mest spennende miksen siden banan og O'boy - Adventures in the Forgotten Realms er det første Dungeons & Dragons-tematiserte Magic-settet. Dette settet erstatter hva som vanligvis ville vært et Core Set, og Wizards håper dette skal glede både fans av Dungeons & Dragons og Magic!Etter det skal vi tilbake til en verden som er så kul at vi skal dit to ganger - nemlig Innistrad! Det første settet dreier seg om varulver, mens det andre dreier seg om vampyrer. Mens begge skal komme i siste delen av 2021, vil Standard fremdeles ha 4 Standard-sett per rotasjons-år, Wizards bare endrer litt på timingen.

I tillegg kommer Time Spiral Remastered i 2021. Denne nye måten å oppleve Time Spiral på vil inneholde kort fra det elskverdige settet, samt kort printet med gammel ramme for alle langtids-fans der ute. Her er noen eksempler:Deretter kommer Modern Horizons 2 som inneholder, som vi hintet om tidligere, alle 5 enemy fetch-land! I draft boostere! Som Rares!

Så du har masse kult i vente! Det har vel aldri vært bedre å spille Magic enn nå, eller hva synes du?

Om du gikk glipp av Announcement Day-videoen, kan du se på den her:


 

KOMMENTARER 0 stk

Ingen har kommentert "Announcement day 2020!" ennå.


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

 

Nyheter SEPTEMBER 2020

13sept: Zendikar Rising i Kortpermen! (0 k.)
1sept: Announcement day 2020! (0 k.)

Bytt måned:

  Zendikar Rising! Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!