Magic the Gathering
Magic the Gathering2973 medlemmer 17 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
NYHETER Nyheter | Månedens kort | Ukens undersøkelse 
09:37, 23/8
To nye Commander-produkter!
av verzutiko
Wiards viste frem to nye Commander-produkter i går. Booster-produktet Commander Legends, samt første delen i Commander Collection - Green.

Commander LegendsCommander Legends består av 20-korts boostere og det blir dermed første gang vi kan spille Commander i Limited! Hver booster inneholder 2 legender og du plukker to kort i stedet for ett kort hver gang du drafter. Etter at du har draftet ferdig bygger du en 60-korts deck og spiller deretter multiplayer med dine venner (best med 4 spillere i hvert game).

Settet inneholder 361 kort hvor 165 er helt nye (inkludert 71 legender og Planeswalkere), og samtlige blir som vanlig lovlige i Vintage, Legacy og Commander. Foil-kortene i dette settet blir litt spesielle da Wizards har brukt en ny foil-teknikk som de kaller "foil-etched" som dessuten gir kortene en ny ramme. 32 populære legender som vanligvis ikke er i Commander Legends kan dukke opp i din booster med denne foil-teknikken, deriblant Prossh:La oss også se på noen av de helt nye kortene som du kan åpne i dette settet:The Prismatic Piper er nesten som et "basic land" i formatet - du kan spille denne som din partner-commander om du ikke lykkes å drafte en annen partner-legende i dine farger. Du kan til og med spille 2 The Prismatic Piper om du ikke har plukket noen Commandere i det hele tatt!


Commander Legends slippes 6. november og det vil være mulig å drafte inkl. multiplayer-spill på Magic Online. Les mer om settet på Wizards.com.

Commander Collection: Green

Commander Collection er et samleprodukt med 8 populære Commander-kort som går an å få tak i som foil og ikke-foil. Først ut i denne serien er grønt og dette produktet slippes 4. desember. Foil-varianten kommer bare til å selges via WPN Premium-butikker.
Kilde: Wizards of the Coast

 

KOMMENTARER 0 stk

Ingen har kommentert "To nye Commander-produkter!" ennå.


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

 

Nyheter AUGUST 2020

27aug: To planeswalkere fra Zendikar Rising! (0 k.)
26aug: Field of the Dead bannlyst i Historic (0 k.)
23aug: To nye Commander-produkter! (0 k.)
12aug: Amonkhet Remastered - med en twist! (0 k.)
12aug: Double Masters i Kortpermen! (0 k.)
12aug: Zendikar Rising (0 k.)
10aug: B&R-oppdatering 3. august (0 k.)

Bytt måned:

  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!