Magic the Gathering
Magic the Gathering2973 medlemmer 18 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
NYHETER Nyheter | Månedens kort | Ukens undersøkelse 
08:58, 12/8
Zendikar Rising
av verzutiko
Den 25-26. juli holdt Mark Rosewater et SDCC-online panel der det ble presentert både produktbilder, illustrasjoner og en rekke hint om høstens sett "Zendikar Rising".

For tredje gang besøker vi Zendikar og denne gang lurer ingen Eldrazi-monstre på planeten. Wizards har lært fra sine feil med Battle for Zendikar, settet som tok oss med tilbake til Zendikar, og lover at denne gangen ligger fokus igjen på den herlige eventyrs-følelsen som vi ble kjent med første gang.

Rosewater forteller videre at to av mekanikkene fra noen av de tidligere fem Zendikar-settene vil komme tilbake - sammen med seks (!) dual-lands.

“Many years ago I made six dual lands that I was very proud of that I thought were really cool and I’ve been trying to get them into a set. And finally, I’m happy to say that in Zendikar Rising, my six dual lands finally find a home and I think you guys will really like them.”

Det vil også være tre Planeswalkere i Zendikar Rising - Jace, Nissa og Nahiri! Et legendarisk creature vil returnere - med en ny farge (basert på produktbildene ser det ut som at det dreier seg om en hvit Omnath).Og dette er illustrasjonene som ble vist frem i panelet:

Ganske kule, eller hva?

Set BoostersOK, er dere klare? Wizards kommer til å slippe enda en ny booster-variant fra og med Zendikar Rising. Boosteren kalles "Set Booster" og er ikke designet til draft. Innholder er 14 kort av blandet sjeldenhet (mellom 1 til 4 Rares), samt ett "art card" (som i Modern Horizons) og ett reklame-kort ELLER et tilfeldig kort fra 300 utvalgte kort fra Magics historie. Disse reprintene ser ut som original-kortet, bare med et lite Planeswalker-symbol nede i hjørnet (som i Mystery Boosters). Akkurat hvilke 300 kort det dreier seg om vet vi ikke, men Wizards har vist frem 3 av de:Les mer om Set Boosters på Wizards sin side.

 

KOMMENTARER 0 stk

Ingen har kommentert "Zendikar Rising" ennå.


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

 

Nyheter AUGUST 2020

27aug: To planeswalkere fra Zendikar Rising! (0 k.)
26aug: Field of the Dead bannlyst i Historic (0 k.)
23aug: To nye Commander-produkter! (0 k.)
12aug: Amonkhet Remastered - med en twist! (0 k.)
12aug: Double Masters i Kortpermen! (0 k.)
12aug: Zendikar Rising (0 k.)
10aug: B&R-oppdatering 3. august (0 k.)

Bytt måned:

  Zendikar Rising! Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!