Magic the Gathering
Magic the Gathering2938 medlemmer 18 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
NYHETER Nyheter | Månedens kort | Ukens undersøkelse 
08:33, 14/4
Arena-nyheter!
av verzutiko
I natt informerte Wizards om en rekke nyheter for flaggskipet MTG Arena, blant annet den etterlengtede 8-spillers menneske-draften!Human Drafts

På torsdag når Ikoria slippes både på MTG Arena og Magic Online, så vil det endelig være mulig å drafte "ekte" på MTG Arena. Istedet for bare å drafte mot boter, kan man nå også velge å drafte med syv andre virkelige spillere. Dette kan gjøres enten i "Best-of-One" eller "Best-of-Three". Det er fortsatt mulig å drafte i Bot-drafter, men ikke lenger som "Best-of-Three".For at draftingen ikke skal ta evig lang tid, finnes det er timer for hvert pick som reduseres avhengig av hvor draften befinner ser. Pack 1, Pick 1 gir for eksempel 70 sekunders betenkningstid, mens Pack 3, Pick 7 gir 30 sekunder.

Selve spillingen etter draften vil være i samme stil om liga-spill på Magic Online. Dvs. at man møter spillere fra andre draft-podder.

Det eneste negative med den etterlengtede Human Draften virker som at Ranked Draft kommer bare til å gjelde med "Best-of-One" Bot draft. :(

Arena til Mac OS i sommer

MTG Arena kommer gradvis til å gå over til å bli en 64-bits klient og med det vil den bli tilgjengelig for macOS Catalina! Planen er å spille spillet for Mac nærmere slutten av sommeren.

Arena til mobil i løpet av 2020

Wizards håper å kunne slippe MTG Arena til mobil og planlegger dette innen året er slutt, men innrømmer at det er mye jobb som gjenstår før dette er klart. Når det slippes vil det være tilgjengelig for flere plattformer (iOS, Android, etc.).

Kilde: Wizards of the Coast

 

KOMMENTARER 0 stk

Ingen har kommentert "Arena-nyheter!" ennå.


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

 

Nyheter APRIL 2020

28april: Wizards dropper DCI-nummer og Planeswalker Points! (0 k.)
28april: Godzilla-land! (0 k.)
14april: Arena-nyheter! (0 k.)
14april: Ikoria og Commander 2020 i Kortpermen! (0 k.)

Bytt måned:

  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!