Magic the Gathering
Magic the Gathering2896 medlemmer 24 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Kortpermen Søk | Spørrekonkurranse | Tilfeldig kort | Butikken | Illustratører | Gjenkjenn utvidelse  
Flusterstorm Search for Azcanta

Foil Nexus of Fate
Buy-a-box Promos, Mythic Rare

manakostnad: CMC: 7
Korttype: Instant
Nåværende oracletekst:
Take an extra turn after this one.
If Nexus of Fate would be put into a graveyard from anywhere, reveal Nexus of Fate and shuffle it into its owner's library instead.
Illustrasjon: Mike Bierek
Kort spesifikke regler
7/13/2018
Nexus of Fate's last ability applies if it would be put into a graveyard in any way, including while it's resolving.



Lovlighet:
Standard: Ikke lovlig
Pioneer: Bannlyst
Modern: Lovlig
Legacy: Lovlig
Vintage: Lovlig
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ikke lovlig
Brawl: Ikke lovlig
Premodern: Ikke lovlig
93/94: Ikke lovlig

Nexus of Fate er ikke lovlig i noen blocker.


Regelspørsmål om Nexus of Fate
Kortstokker med Nexus of Fate

VERDI PÅ TORGET Logg inn først!
 
Jomanni presenterer en smakebit av sin have
Skaff et Gull-medlemskap for å få muligheten til å vise dine kort her.
Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!
 

Oppslagstavle for Nexus of Fate

- tomt -

 

I BUTIKKEN

Enkeltkort
126,-/stk.
Ikke på lager

LEGG TIL I MINE H/W

Tilføy stk Nexus of Fate til min
 

JEG HAR

Sbix (1stk), vampiric_ninja (1stk), caitlin (4stk), Boberth (1stk), Wazze (1stk), the_royal_blood (2stk), sebas3n (1stk), Khaz_Modan (1stk), comicboy (1stk)

JEG VIL HA

Almersh (1stk), simon_n (1stk), jack3000 (1stk), Perandee (1stk)

Til salgs

Steelrose 150 SEK (eng, NM) Foil! (3stk)
troligt 185 SEK (eng, NM) Foil! (1stk)

VIL KJØPE

- Ingen -
Info om listene
 

PÅ AUKSJON (1)

- Bling bling - en auk... (av troligt) 160 SEK (BO: 185 SEK) (eng, NM) Foil! (1stk, 0 bud), 6 dager som gjenstår
 
  Preorder Theros: Beyond Death!