Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 6 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Kortpermen Søk | Spørrekonkurranse | Tilfeldig kort | Butikken | Illustratører | Gjenkjenn utvidelse  
Built to Last Cataclysmic Gearhulk

Alle utvidelsene:

Captured by the Consulate
Kaladesh, Rare

manakostnad: MV: 4
Korttype: Enchantment — Aura
Nåværende oracletekst:
Enchant creature you don't control
Enchanted creature can't attack.
Whenever an opponent casts a spell, if it has a single target, change the target to enchanted creature if able.
Flavour-tekst:
"At last, the infamous Pia Nalaar." —Tezzeret
Illustrasjon: Tyler Jacobson
Kort spesifikke regler
2018-01-19
There are many important moments in the story, but the most crucial—called “story spotlights”—are shown on cards. These cards have the Planeswalker symbol in their text box; this symbol has no effect on gameplay. You can read more about these events in the official Magic fiction at http://www.mtgstory.com.

2016-09-20
When you attach Captured by the Consulate to an opponent's creature, you still control Captured by the Consulate. Its last ability triggers whenever your opponents cast a spell with a single target, not when an opponent of the creature's controller casts a spell with a single target.

2016-09-20
When a player casts an Aura spell, it targets the creature that it will enchant and may cause Captured by the Consulate's last ability to trigger.

2016-09-20
If a spell has multiple targets, it doesn't have a single target even if the same object is chosen for each of those targets.

2016-09-20
If the spell can't target the enchanted creature, its target remains unchanged.

2016-09-20
If there is more than one Captured by the Consulate on the battlefield, the triggered ability of each one will change the target if able. The last one to resolve determines what that spell finally targets. If one player controls more than one Capture by the Consulate, they choose the order in which they resolve. If multiple players control those Auras, the first player among them in turn order (starting with the player whose turn it is now) is the one whose triggered ability resolves last.


Lovlighet:

Standard: Ikke lovlig
Pioneer: Lovlig
Modern: Lovlig
Legacy: Lovlig
Vintage: Lovlig
EDH / Commander: Lovlig
Pauper: Ikke lovlig
Explorer: Ikke lovlig
Historic: Ikke lovlig
Brawl: Ikke lovlig
Premodern: Ikke lovlig
93/94: Ikke lovlig

Captured by the Consulate er Lovlig i disse blockene: Kaladesh


Regelspørsmål om Captured by the Consulate
Kortstokker med Captured by the Consulate

VERDI PÅ TORGET Logg inn først!
VERDI PÅ MAGIC ONLINE ~0.02 tix tix (17 Apr '24)
 

Outlaws of Thunder Junction

Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!
 

Oppslagstavle for Captured by the Consulate (Kaladesh)

- tomt -

 

I BUTIKKEN

Enkeltkort
10,-/stk.
13 stk. inne
Foil
18,-/stk.
Ikke på lager!

LEGG TIL I MINE H/W

Tilføy stk Captured by the Consulate (Kaladesh) til min
 

JEG HAR

psykopatmullvad (1stk), FastIgen (1stk), FastIgen (3stk), DryBonesGG (2stk), Shadowhaunted (1stk), Rawbean (5stk), Robostar (2stk), A1exander (1stk), donhaggis (3stk), mindre (1stk), Lexenius (1stk), DeckOf53 (2stk), 666killer666 (4stk), Discus (4stk), AlxSamuelsson (2stk), Rebellious (1stk), Rebellious (1stk), Knasxfanstygemooorg (2stk), Blastoderm (1stk), duperhasse (2stk), CrowZoneMan (1stk), danols (2stk), pellekuling (7stk), Jolly_roger (1stk), Palle (4stk)

JEG VIL HA

- Ingen -

Til salgs

CrystalHealer 1 SEK (eng, EX) (1stk)
CrystalHealer 1 SEK (eng, NM) (2stk)
Palle 2 SEK (eng, EX) (4stk)
Blastoderm 2 SEK (eng, NM) (1stk)
JonasN 2 SEK (eng, NM) (9stk)
lauriv_ 2 SEK (eng) (9stk)
maddok1 2 SEK (eng, NM) (1stk)
FastIgen 2 SEK (eng, NM) (3stk)
Jolly_roger 2 SEK (1stk)
JonasN 2 SEK (eng, EX) (1stk)
Robostar 2 SEK (eng, NM) (2stk)
duperhasse 2 SEK (eng, NM) (1stk)
donhaggis 2 SEK (eng, NM) (3stk)
lauriv_ 3 SEK (eng) Foil! (1stk)
duperhasse 3 SEK (eng, NM) (2stk)
vladden83 3 SEK (eng, EX) (4stk)
Rawbean 3 SEK (eng, NM) (5stk)
kamakazi 3 SEK (eng, EX) (1stk)
Rayek 3 SEK (EX) (7stk)
Denskare 3 SEK (EX) (2stk)
AlxSamuelsson 3 SEK (eng, NM) (2stk)
JonasN 3 SEK (eng, NM) (4stk)
FastIgen 4 SEK (eng, NM) Foil! (1stk)
IHAVESPOK3N 4 SEK (eng, EX) (2stk)
Discus 5 SEK (eng, NM) (4stk)
Anteman 5 SEK (eng, NM) (1stk)
Bagerilukt 5 SEK (eng, NM) (7stk)
Lexenius 5 SEK (1stk)
danols 5 SEK (eng, EX) (2stk)
Gween 5 SEK (eng, NM) (1stk)
pellekuling 5 SEK (7stk)
psykopatmullvad 5 SEK (eng, EX) (1stk)
Rebellious 5 SEK (1stk)
Frashannes 7 SEK (eng, EX) (1stk)
Basti 7 SEK (EX) (3stk)
DeckOf53 8 SEK (eng, EX) Foil! Trade #2 (1stk)
Rebellious 20 SEK Foil! (1stk)

VIL KJØPE

- Ingen -
Info om listene
 

PÅ AUKSJON (2)

- Justerade priser än... (av IHAVESPOK3N) 2 SEK (BO: 4 SEK) (eng, EX) (2stk, 0 bud), 3 dager som gjenstår
- BULK RARE BONANZA! A... (av ross) 1 SEK (EX) (1stk, 1 bud), 10 dager som gjenstår
 
  Outlaws of Thunder Junction