Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 6 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
FORUMET Start | Nye innlegg | Søk | Private bord  
AVACYN RESTORED Har dere sett... Avacyn, Angel of Hope ...
Planeswalker med kun 2 CMC!
Siste leste innlegg: 23:40:59, 12/4 -24. Lest 1006 ganger.
verzutiko

Azorius
DOMMER L2
DOMMER L2
@nom s. 21/10 -09

438 emner
1774 svar

#14 PWP Seasonal

Planeswalker med kun 2 CMC! 10:36:50, 13/4 -12  
Hva synes dere om denne? For meg er det helt ok powerlevel for kun to mana.


 
Se mine auksjoner:

Madsk
MEDLEM
@nom s. 7/12 -10

33 emner
393 svar

1. Syns han var kul jeg, de kunne... 11:54:18, 13/4 -12  
Syns han var kul jeg, de kunne godt gjort han lettere å splæsje
Krisjet
MEDLEM
Bærum
@nom s. 12/2 -11

3 emner
33 svar

2. Litt trist +1 evne med mindre ... 14:57:12, 13/4 -12  
Litt trist +1 evne med mindre du spiller flashback.dec eller lignende. Det kan godt hende at denne gutten finner en plass i constructed, i mange decker kan +1 evnen generere virtuell card advantage med think twice o.l. i formatet. Jeg foretrekker limited, og dette er det jeg synes foreløpig:

I limited vil vel +1 evnen være på sitt beste når du kan "kontrollere" hva du discarder, f.eks. om du bare har 2 land igjen på hånda. Dette er typisk noe som IKKE inntreffer på tur 2, og om du legger en walker som egentlig ikke skaffer deg en advantage på tur 2 kan han fort bli slått ihjel før han egentlig har utrettet noe. Card disadvantage much?
Jeg antar at evne nr. 1 er på sitt beste på rundt tur 6+, da vil den ganske ofte fungere som en vanlig looter.

Evne nr. 2 vil neppe være voldsomt god i limited den heller, og det faktum at denne evnen kan drepe en av motstanderens walkers er utrolig sjelden relevant. Denne evnen er best på et veldig tidlig tidspunkt i spillet, men du har neppe lyst til å aktivere den med mindre Tibalt har 5 loyalty counters, og det er tidligst på tur 5.

Ultimate evnen hans er vel som regel GG, og den er bedre jo senere i spillet det er. Sjansen for at motstanderen din lar det utføre dette er liten, men dette gjelder alle walkers, så Tibalt vil antageligvis gi deg card advantage gjennom at motstanderen blir nødt til å gjøre ufordelaktive angrep.

Oppsummering: Jeg tror Tibalt er såpass veik at det er mange commons og uncommons du tar over ham i draft. Jeg er litt overrasket over at de ikke printet ham i Innistrad eller Dark Ascension, han hadde glidd rett inn i flashback decks, men i et "vanlig" format ser det ut til at man må jobbe for mye for å få ordentlig uttelling av han her. Om jeg åpner ham på prereleasen og spiller rødt putter jeg ham antageligvis i decken, så får vi se om han kanskje er litt tøffere enn jeg trodde.



BYTT BORD TIL


 
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!