Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
FORUMET Start | Nye innlegg | Søk | Private bord  
CASUAL Rød/sort vampire deck... Vampire deck, 10 kort man må h ...
Hjelp
Siste leste innlegg: 19:41:08, 11/4 -24. Lest 1830 ganger.
magfag
MEDLEM
GULLMEDLEM
Sandefjord
@nom s. 12/8 -11

2 emner
1 svar

Hjelp 02:02:37, 15/8 -11  
Broren min har fått mekka sammen en sykt "dirtbag"-deck med bare mountain. Den inneholder 20 sorcerys med med bare forskjellige ting som lightingbolt, firebolts osv, og han synes det bare er gøy å vinne i løpet av to minutter, istedet for å kose seg med en match. Noen forslag på åssen jeg skal få gjekka han ned litt å få tatt denne decken?

- Mag

Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

1. Kor Firewalker, Timely Reinfor... 03:12:08, 15/8 -11  
Kor Firewalker, Timely Reinforcements, Leyline of Sanctity, Sphere of Law, Hydroblast, Blue Elemental Blast, Circle of Protection: Red, Rest for the Weary, Chill, Obstinate Baloth, Loxodon Hierarch, Kitchen Finks...
 
Det uttales "Sænæ".

AFNM og tilhørende rating!

MULLDRIFTER FOR INNISTRAD!
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

2. Heisann og velkommen hit forre... 14:59:23, 15/8 -11  
Heisann og velkommen hit forresten.

Det virker som du gjerne vil stoppe denne røde decken og kanskje få til mer casual-gaming. Jeg velger derfor å gi noen enkle råd, samt legge fram en deck som kan stoppe en rød burn deck. Jeg går da ut fra at det du sier om at det kun er instants/sorceries. Forøvrig vil jeg anbefale at du prøver å gi mer beskrivelse av den decken du møter, siden det blir enklere for andre å gi deg råd. Benytt gjerne deckdoktor, der du kan legge inn en deck og be om råd fra andre.

Jeg har laget en forholdsvis enkel hvit deck, der formål er å få utpå dyr som også har en lifegain når de entrer battlefield. Burn vil gjerne kaste det meste av skade på spiller og kan gå i fella hvis den ikke klarer å drepe før det blir for mye dyr utpå. F.eks så er Lone Missionary fantastisk grei mot burn, siden den gir en bra trussel tidlig med 2/1 og du får 4 liv. Hvis dyr drepes av f.eks en shock, så har begge brukt et kort, men resultat er at du har 4 liv ekstra. Burn deck hater slikt, spesielt hvis den bare satser på skade fra instants og sorceries.

Videre er det, som Sene nevnte, et fantastisk kort å legge mot mono-rød (populært kalt Red Deck Wins aka RDW), nemlig Kor Firewalker. Du får liv på røde spells og den har protection from red. Skulle din motstander legge inn dyr, vil den kunne blokke alt rødt, med mindre det flyr da *;)

Jeg har lagt ut decken på deckbox (http://deckbox.org/sets/70205) og legger ved en kjapp liste over kortene her:

24 Plains
1 Elixir of Immortality
2 Nip Gwyllion
2 Soul Warden
2 Soul's Attendant
2 Straw Golem
1 Circle of Protection: Red
2 Dawn Charm
2 Keeper of the Light
4 Kor Firewalker
4 Lone Missionary
2 Trigon of Mending
2 Aven Riftwatcher
2 Kemba's Skyguard
2 Reviving Dose
4 Venerable Monk
2 Abbey Gargoyles

Sideboard:
1 Red Scarab
1 Red Ward
2 Sylvok Lifestaff
2 Angel's Feather
2 Celestial Purge
1 Righteous Aura
1 Sanctimony
1 Warmth
1 Penance
1 Conservator
1 Conversion
1 Justice

Decken koster totalt 90 kroner (sideboard inkludert). Jeg har disse kortene og kan godt selge deg hele decken for 80 kroner + porto for å sende til deg. (Fantastisk med deckbox, da jeg ser om jeg har kortene tilgjengelig).

Håper dette var til hjelp.

 
-----------------------------
I killed Ulamog during Nationals 2011. What a wuzz !
Nyher
MEDLEM
Åseral
@nom s. 29/6 -11

6 emner
61 svar

3. Det neste han da trenger hjelp... 16:31:56, 15/8 -11  
Det neste han da trenger hjelp til er diskusjonen/kranglingen som påfølger når denne som trenger å jekkes ned sier at magfag har laget en deck som ene og alene er myntet mot han.

Hvordan løser de den biten på en konstruktiv måte ?

OoO


Oppdatert: 16:33:11, 15/8 -11
Romadeus
DOMMER L1
Oslo
@nom s. 7/5 -08

25 emner
296 svar

4. Vi lærer ham å lage en skikkel... 16:52:59, 15/8 -11  
Vi lærer ham å lage en skikkelig kontrolldeck med vreder, card draw, kontringer og digre ting som flyr. Så lærer vi Magfag å lage monosvart aggrokontroll med duress-effekter, manlands og masse ekle triks. Så lærer vi dem begge å bygge sideboards og forteller dem at dette spillet heter Magic.

Jeg håper ikke du tar deg nær av at jeg tøyser litt med deg, forresten. ;-)
 
Hvis du ikke forstår, bare smil og nikk. Ja, akkurat sånn.
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

5. Vel, forsåvidt er jeg tilhenge... 20:17:42, 15/8 -11  
Vel, forsåvidt er jeg tilhenger av at visse ting må man erfare. Man merker fort at det blir dumt å kjøre decker som er spesifikt myntet på "hatdecken". Skal man spille casual må man følge visse felles spilleregler (houserules o.l.). Hvis folk ikke liker det du spiller med, da ender man ofte med at det blir få som orker å spille mot deg. Har selv erfaring med da folk eksperimenterte med land-destruction decker og annet som reduserte det hele til et spill om å rekke få utpå noe før manabasen forsvant.

Han ber om et tips, jeg gir et tips og leser han i kommentarboksen for decken, ser han nok at jeg advarer mot å "hate" ut en deck. Kanskje blir de irriterte på hverandre, kanskje kommer de til en minnelig ordning der de husker at det er bedre med en motstander enn å bli redusert til en "gullfisker".

Hm, nå har han en deck som knuser min røde. Da lager jeg en annen som knuser hans hvite. Kanskje de faktisk lærer endel av en slik prosess, selv om den foreløpig vitner om en divergerende oppfatning av hvordan en god magic kamp skal være. Konkurransedeck vs. spille-for-morro-deck er en dårlig deal. La oss håpe de møtes på halvveien.


 
-----------------------------
I killed Ulamog during Nationals 2011. What a wuzz !
BYTT BORD TIL


 
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!