Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
FORUMET Start | Nye innlegg | Søk | Private bord  
NEW PHYREXIA Torpor Orb... Diskusjonstråd for nye kort! ...
Hvordan oppgradere Ravaging Swarm?
Siste leste innlegg: 17:19:48, 21/4 -24. Lest 4578 ganger.
Surukit
NYKOMMER
Sandefjord
@nom s. 12/5 -11

2 emner
4 svar

Hvordan oppgradere Ravaging Swarm? 17:49:39, 19/5 -11  
Hei jeg er ganske ny når det kommer til ting som og oppgradere et intro/themed deck. Jeg er gjort noen atrige endringer og sett litt rundt om kring, noen her som har noe gode forslag for osen jeg kan oppgradere decket? er Blue/Green Infect.

http://wiki.mtgsalvation.com/article/Ravaging_Swarm

dette er decket fra starten av. jeg har Fjernet: plaguemaw Beast, Core Prowler, defensive Stance, Wall of Tanglecord(vurderer den kinda) og Trigon of Infestation.

har lakt til et par extra Glistener Elf og Blighted Agent, har gjort andre små endringer her og der men dette er det mest tilsynelatende.. noen forslag? noe jeg har gjort feil? dette er mixa med mine/andres meninger.

Håper jeg får noe svar :)

-Sapler/Surukit

PS: Glemte og si at jeg liker dette decket. med de jeg spiller mot nå har jeg hatt gode murligheter og har vunnet litt. liker oppsette ganske godt og vil prøve og forbedre decket mest murlig:)

Oppdatert: 17:52:55, 19/5 -11

vidie
FANTASY KING
@nom s. 13/5 -08

15 emner
273 svar

1. Denne gjorde det ganske ok net... 18:28:41, 19/5 -11  
Denne gjorde det ganske ok nettopp:

Main deck:

8 Forest
3 Terramorphic Expanse
4 Inkmoth Nexus
4 Island
4 Misty Rainforest
4 Blighted Agent
4 Glistener Elf
3 Spellskite
2 Viridian Corrupter
3 Mana Leak
3 Groundswell
4 Mutagenic Growth
4 Vines of Vastwood
3 Distortion Strike
3 Livewire Lash
4 Preordain

Sideboard:

1 Spellskite
1 Distortion Strike
3 Beast Within
3 Corrupted Resolve
2 Viridian Corrupter
2 Jace Beleren
3 Spell Pierce

verzutiko

Azorius
DOMMER L2
DOMMER L2
@nom s. 21/10 -09

438 emner
1774 svar

#14 PWP Seasonal

2. Jeg vil si det kommer veldig a... 19:54:00, 19/5 -11  
Jeg vil si det kommer veldig an på hva du skal spille.

Hvis du har tenkt å spille "proff" på FNM, Game Day og lignende, så er listen som er nevnt over veldig bra. Den er derimot veldig dyr, så hvis du kun spiller casual på kjøkkenbordet ville jeg ikke anbefalt å bruke 8-900 kroner på decken da kameratene dine mest sannsynlig ikke synes det er så morsomt å spille mot deg.

Hvilke kort er det som du har problemer med som kameratene dine spiller? Hvis det er store dyr, hva med Corrupted Conscience?

Trenger litt mer input fra deg på hva du tenker deg.
 
Sjekk min foil auksjon
Oppdatert: 19:55:01, 19/5 -11
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

3. Det viktigste for å vurdere en... 21:27:52, 19/5 -11  
Det viktigste for å vurdere en deck er å notere seg hvilke kort som du blir sittende med eller ikke føler hjelper deg med å få til det du ønsker. Her er vel opplegg rimelig greitt, death by infect. Derfor ville jeg glatt tatt ut Mycosynth Fiend. Blight Mamba er et glitrende infect kort, som du gjerne kjører 4 av. Blighted Agent og Glistener Elf utgjør fine muligheter for mye infect tidlig, og leser du på denne artikkelen http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/li/143 kan det komme noen tips til variasjoner. Videre er denne artikkelen http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/boab/142 sikkert grunnen til at de fleste ikke behøver å finne ut noe av mulighetene med nye infect kort i New Phyrexia. Leser du engelsk, så vil du uansett få noen idèer fra dette. Se bort fra de dumme eksemplene på match-ups. Tilfeldigvis får de kjørt det meste av mekanikk de har planlagt og da vinner de fleste decker. Slike artikler er mer med på å få folk til å kjøpe mellomgode kort, for alle kan jo hamle opp med CawBlade, ikke sant ?

Jeg vil ikke gi noen deckliste eller for mye føringer for deg, men se for deg hvordan du skal drepe motstander (10 infect makes the deal allright). Vil du kjøre aggressivt, fjern det som ikke bidrar (wall f.eks). Taper du mye mot f.eks Hawks og annet som flyr over infecterne dine, få inn litt mer viral drake etc. Viral Drake gir mye muligheter og med innebygd proliferate skal det vel mye til for å ikke kjøre 4 av den.
Det viktigste tips for å tune en deck er å spille mye og mot varierte decker. Statistikk fra disse kampene kan gi veldig mye informasjon om styrker og svakheter.
 
-----------------------------
DaGrK
sigurdjorem
MEDLEM
Oslo
@nom s. 7/5 -10

25 emner
462 svar

4. Synes det virker som det er fo... 22:10:28, 19/5 -11  
Synes det virker som det er for mye pump i forhold til dyr i den listen Vidie summerte, ellers er den nokså clean. Ville nok spilt i hvert fall 8x 2-drop infectors. Ichorclaw Myr kan kanskje være grei? (aka bedre enn Blight Mamba). Det kan også hende at Apostle's Blessing bør stjele noen av plassene til Spellskite/Vines of Vastwood.

Det er viktig å ikke gjøre kurven for høy i et deck som dette. Viral Drake, f.eks., vil være for treg tror jeg. Hvis det skal være en høy drop, så bør det være Putrefax, siden poenget er at den skal vinne der og da. Ellers passer Contagion Clasp godt inn i boarden.
Surukit
NYKOMMER
Sandefjord
@nom s. 12/5 -11

2 emner
4 svar

5. Takk for mange utrolige svar :... 22:14:50, 19/5 -11  
Takk for mange utrolige svar :) skal ta alle deres tips til vurdering... oy det ble hørenes fancy ut.. rofl anyway

ET stort sprøsmål jeg lurer på.. Trample og Infect.. virker det sammen?
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

6. Trample og Infect er fint samm... 22:32:01, 19/5 -11  
Trample og Infect er fint sammen det. Skade som går over går på player.
Forøvrig har jeg en ting å si til forslag om Putrefax. Tumble Magnet.
 
-----------------------------
DaGrK
Surukit
NYKOMMER
Sandefjord
@nom s. 12/5 -11

2 emner
4 svar

7. 2xIchorclaw Myr 2xTriumph of ... 23:29:51, 19/5 -11  
2xIchorclaw Myr
2xTriumph of the Hordes
2xPsychic Barrier (trenger alternative som er bedre en at player mister 1 liv?)
2xVapor Snag --||-- som Psyhic
1xLeeching Bite
1xInexorable Tide
1xCorrupted Resolve
1xCorrupted Conscience
1xPutrefax

Dette er min "handle" liste akurat nå.. noen forslag til forbedring?
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

8. Ser greit ut det her. Det du m... 01:05:50, 20/5 -11  
Ser greit ut det her. Det du må vurdere er hvorvidt du ønsker å få inn infect jevnt og trutt, eller gå for en mer eksplosiv start. Decken Vidie viste fram, kjører etter et litt eksplosivt konsept, med mye pump-spells, dyr som verner infecters og Lash som har en flott synergi med pumping av dyr gjennom spells. Livewire Lash er en god måte å få inn litt ekstra infect, og kan bidra til de siste nødvendige poison counters for en seier.
Siden du velger å ta inn removal/bounce/counter, så blir det litt mindre pump.

Spiller du casual, så er det nok å anbefale at man ikke kjører for mye av 2-3 runde kill. En slik deck trenger ikke mye for å dra av en kjapp seier, men kan også vise seg å bli for veik hvis man oppdager at motstander får ned litt creatures som har toughness på 3-4 eller større. Slik sett kan pump + trample gi en kjempefin valuta, siden man risikerer å drepe motstanders dyr, samt gir poison counters til motstander.

Personlig skal jeg lage en litt mer extended type deck, der det nok er store muligheter for en Overrun eller to. Overwhelming Stampede kan være et morsomt alternativ for standard, men risiko er rimelig stor for at en har dratt på seg noe mass-removal som f.eks Day of Judgement. Da hjelper det lite med en tøff sorcery på handa når det er nada creatures ute på slagmarka.

Viral Drake er et kort jeg føler kan bidra veldig bra hvis du ikke får inn den nødvendige råe starten, men gir littt poison likevel. Da kan du proliferate mye med Drake og samtidig ha en fin blokker mot flyers.

Da ser det ut til at kveld har blitt natt og tiden er moden for en discard body to bed.

 
-----------------------------
DaGrK
Surukit
NYKOMMER
Sandefjord
@nom s. 12/5 -11

2 emner
4 svar

9. Ok takk for tipset xD bestilte... 03:07:37, 20/5 -11  
Ok takk for tipset xD bestilte en del av de korta jeg la frem før jeg så denne da men ja tokk også med en Viral Drake som jeg tror blir min tredde.. jeg har Overwhelming Stampede fra Stampede of Beasts intro decket så kan se om jeg får den til og passe.. kjøpe ikke de removal/counter korta med da. tenke at og ha kort som gir 1dmg on player ikke passer helt inn, selvom effecten er grei ellers. Men vi får se xD får vente på at korta kommer og se om jeg får bygget noe greit nok til og brukes hehe

Foresten har et spørsmål! et som er vell litt viktig og bli svart på antar jeg:

Når en 3/3 infect angripet Target creature eller Player.. blir det 3x-1/-1? eller bare en -1/-1? har vunnet et par ganger hvor jeg har truffet med 3+ i angrep direkte og bare satt en poisen counter på player.. siden ingen av oss i "nabolaget" har serlig peiling på infect deck, og er bare "magic møter" på søndager her i byen.. uff hvorfor skriver jeg så lang nå anyway.. håper på et kjapp svar :)

-Sapler/Surukit
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

10. Infect er som vanlig damage, b... 08:20:16, 20/5 -11  
Infect er som vanlig damage, bare det at istedet for 1 damage gis det 1 poison counter til player eller 1 -1/-1 counter på creature.
En 3/3 infect gir da 3 damage, noe som kan bli 3 -1/-1 counters på et creature eller 3 poison counters på player.
Det er nettopp derfor pump-spells blir livsfarlige sammen med infect. Det som er det store akkurat nå er muligheten til å vinne i runde 2. Enkelt forklart:
Runde 1: Legg ned Forest. Tap og legg ut Glistener Elf
Runde 2: Legg ned Mountain. Angrip med Glistener Elf. Tap for GR. Spill Groundswell, Assault Strobe, Bruk 2 Life, spill enda en Mutagenic Growth.

Good game, med mindre motstander gjør noe med dette.
 
-----------------------------
DaGrK
Oppdatert: 09:53:49, 20/5 -11
DaKing
HEDERSMEDLEM
GULLMEDLEM
Vestby
@nom s. 13/2 -11

3 emner
152 svar

11. http://www.wizards.com/Magic/M... 09:11:37, 20/5 -11  
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/boab/142

I denna artikeln tar de upp två varianter på decks, den första är extrem snabb infect deck som vinner i runda två eller tre.
 
Om man inte är sig själv, vem är man då?
Surukit
NYKOMMER
Sandefjord
@nom s. 12/5 -11

2 emner
4 svar

12. Ok jeg har fått korta og tulka... 11:49:18, 21/5 -11  
Ok jeg har fått korta og tulka litt :3 og dette er hva jeg kom fram til:

1 Phyrexian Swarmlord
4 Blighted Agent
4 Glistener Elf
3 Viral Drake
2 Ichorclaw Myr
2 Chained Throatseeker
2 Cystbearer
1 Viridian Corrupter
1 Viridian Betrayers
1 Blight Mamba
1 Putrefax
4 Leeching Bite
2 Corrupted Resolve
2 Corrupted Conscience
2 Inexorable Tide
2 Triumph of the Hordes
1 Pistus Strike
1 Contagion Clasp
1 Naturalize
12 Forest
12 Island

Oppdatert: 11:50:25, 21/5 -11
dagrk
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 29/4 -09

18 emner
105 svar

13. Ja, deck begynner å ta form. J... 18:23:25, 21/5 -11  
Ja, deck begynner å ta form. Jeg kan kommentere litt og si hvordan jeg vurderer decken nå, så får du selv bestemme om du synes det jeg sier er relevant eller ikke for din strategi.

Inexorable Tide er et kort du ikke får utnyttet før du har kommet et godt stykke uti spill. Siden det er lite av trekke kort-spells, så kan det bidra lite i forhold til å gi poison counters. Hvis vi matcher din deck med den som Vidie la ut, så vil nok din deck tape ofte, siden du har lite pump. Du vil hovedsaklig bruke disse til å gi mye poison tidlig, men det kan også være med på å berge deg dyra dine fra Blisterstick Shaman og annet som gir 1 i skade. I nevnte deck Vidie la ut, så ser du at en av pump-spellene (Vines of Vastwood) i tillegg kan berge creature fra å bli target. Blighted Agent har i drafts så langt vist seg som en utrolig ekkel 2-drop, siden man ofte får inn 1-2 poison med mindre motstander har noe removal eller en fin Tumble Magnet. Siden faren er stor for at du vil møte mye artifacts i denne blocken, så ville jeg tatt ut Viridian Betrayers og heller lagt inn en Viridian Corrupter til, eventuelt et annet dyr som har infect uten at en condition må møtes. Kort som er avhengig av at noe må være oppfylt, kan av og til være upålitelige, derfor mener jeg at det er bedre med å ha noe med infect og gjerne en fin liten ability. Leeching Bite er bra i limited, men siden du spiller mer casual og åpenbart bruker endel kort fra standard, så finnes det som nevnt bedre alternativ. Vi snakker om common kort, så disse er forholdsvis enkle å skaffe. Du kan teste litt med å bytte mellom å ha 4 av disse og rotere litt. Du ser fort hvilke kort du synes er kule å ha på hånda og som gjerne bidrar til at du har overtaket.
Fine instant pump-spells kommer her:

COMMON
Vines of Vastwood
Giant Growth
Groundswell
Mirran Mettle
Mutagenic Growth
Unnatural Predation
Untamed Might,
UNCOMMON
Prey's Vengeance
Primal Bellow
RARE
Strength of the Tajuru

Distortion Strike gir en sjokk-effekt, selv om det er en sorcery. Det er lite i blått som gir pluss på dyr og kombinert med en unblockable i tillegg, så er dette flott å kjøre når motstander har fått ut blokker og er tappet ut. Det er i slike situasjoner man benytter seg av overraskelse og kombinerer man en pump i tillegg, så får man lett inn 4-5 poison.

En annen strategi som kan anvendes er å bruke det arsenal av bounce som finnes i blått. Istedetfor at du unngår at noen kan blokke, sørger du for at blokker ofte sendes tilbake til hånda til en lettere skuffet motspiller. Her kan du velge blant fine bouncers:
Vapor Snag, Quicksilver Geyser, Regress, Aether Tradewinds, Disperse, Unsummon, Into the Roil

Det er mange strategier som er mulig, men det de har til felles er at de skal hjelpe deg til å få inn de 10 poison counters som gir deg seier. Det er likevel viktig å merke seg det Verzutiko sier om at decken din kan bli litt for mye killer. Casual handler ikke om å ha den beste decken, slikt har man turneringer for.

Håper dette uansett kan være litt opplysende for deg og gir deg litt å tenke på i forhold til strategivalg og hvordan decken din skal bli. Decken du har nå vil uansett gi deg endel seire og fungere bra.
 
-----------------------------
DaGrK
Oppdatert: 18:25:43, 21/5 -11
BYTT BORD TIL


 
  Outlaws of Thunder Junction Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!