Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 6 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
FORUMET Start | Nye innlegg | Søk | Private bord  
MIRRODIN BESIEGED Hjelpemiddel før pre-release i...
Diskusjonstråd for nye kort!
Siste leste innlegg: 19:41:21, 12/4 -24. Lest 7845 ganger.
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

Diskusjonstråd for nye kort! 08:20:50, 17/1 -11  
På MtG Salvation er nå 28 kort fra Mirrodin Besieged spoilet. Legger dem ut her, sammen med en kommentar på hvor bra jeg tror kortet er i limited.



Ganske billig for hva han gjør, og tvinger nok fram et tidlig trade. Han er ikke the nuts, og sikkert ikke et voldsomt tidlig pick, typ 4th-6th høres riktig ut. Det som trekker ham ned er antallet billige 1/1er i formatet, men han trader jo mot Cystbearer, så han er for all del ikke ubrukelig på defense.



Naturligvis en 1st pick 1st pack (i og med at draftformatet blir MBS-SOM-SOM). Slår for inf tur 4-5. Best man sitter på Grasp eller Arrest!



Solid beater i samme stil som Kemba's Skyguard, og littegrann bedre, vil jeg tro. Kommer sikkert ikke til å bli draftet veldig tidlig, siden slett ikke alle decker vil ha den, men om det finnes en slags aggressiv hvit deck med masse equipments og slikt, er Leonin Skyguard sikkert en viktig del av den.



Om dette kortet er en common, kommer instant speed metalcraft være noe man nesten alltid må spille rundt nå, om man møter hvit. Tidligere har bare Darksteel Sentinel kunnet aktivere metalcraft instant speed (kommer i hvert fall ikke på noe annet som ikke er on-board), men nå har vi altså denne også, litt på samme måte som Join the Ranks i Worldwake. Ikke like bra (i sine respektive decker), men kommer til å ha mye impact på hvordan gamene spilles. Slike kort som dette her er også en grunn til at Accorder Paladin sikkert ikke er verdens beste beater.



Nesten umulig for infect å deale med (Contagion Clasp? Tumble Magnet? =/), noe som også sikkert er meningen. Sikkert et bra first pick, men ikke ta helt av. Mot infect er det naturligvis bare teit, men mot andre decker er den "kun" bra. Den trader jo tross alt med random Hill Giants og sånn. Når det er sagt, er han ganske ustoppelig med en equipment eller to på.



Alle decker som vil slåss på bakken kommer til å ergre seg ganske kraftig over denne karen. Eter gladelig opp Blight Mambaer, og du trenger noe ganske stort for å kunne slå inn i ham med positiv forventningsverdi. Staselig kort for alle decker som liker å drøye spillet litt.



En slags blå Rampant Growth. Ganske svakt, og nå som det er kommet et nytt sett inn i formatet, er det enda mindre sjanse for å treffe et nonland permanent som allerede ligger i bordet. Spillbart, men bare så vidt.



Man har sikkert lyst til å hoppe inn i infect om man åpner denne. Nesten ingenting kan slåss med ham, ja, det er vel bare svære, grønne dinosaurer som kan hamle opp med ham, pluss noen få, ekstra store artifacter som f.eks. Rusted Relic og Chrome Steed.



Sammenlignbar med Moriok Replica, og mye bedre. Bare de beste infectdeckene kan tåle å kutte ham, og han er et tidlig pick særlig i ikke-infect svart.



Denne er nok på nivå med Cystbearer, eller kanskje til og med bedre. Hvis du plukker opp en eller to av denne, er det sikkert lurt å verdsette 2-drop infecters enda høyere enn tidligere.



En total blowout i mange situasjoner, kan jeg tenke meg. Opplagt best i infect, men er helt klart god i alle slags strategier, og det er vel helt unødvendig å fortelle at dette er et tidlig pick.



Ganske dyr, joa, men jeg er villig til å betale litt for en 4/4 med vrede på. Visst må man hive en artifact, men det er ganske mange artifacter jeg gladelig bytter mot en gratis Violent Eruption. Rimelig overbevist om at denne karen er et finfint first pick.



Når vi nå snakker om first-picks, så er ikke dette et kort du kan forvente å bli tilsendt av naboen. Vi kjenner ikke hele settet, langt ifra, men jeg tror det er trygt å anta at dette er blant de ~5 beste limitedkortene.



Slitings for infect, men så er det jo også en fem-drop. Hadde sikkert vært bedre som en 2/2 for 3 eller noe, men en 4/4 for 5 duger jo forsåvidt mot alle slags decker, ikke bare infect. Men ikke overvurder dens verdi mot infect, den er ikke helt nuts, til det er den for dyr.



Tenker jeg kommer til å irritere meg grønn over det kortet, det er ingenting jeg har mindre lyst til enn å bytte bjørnen min mot han her. Ikke like bra som Cystbearer, men sikkert minst like god som Ichorclaw Myr.



Contagion Engine er vel eneste måten å sikkert deale med denne duden. Er du ikke infect, er han klin umulig å stoppe, og om du er det, er han fortsatt skikkelig slitsom.



En bedre Scrapmelter i infect, rett og slett. Helt utrolig bra, og en lett P1P1. Selv om du ikke spiller infect er den glimrende, så disse blir det kamp om.



Vanskelig å spille, men hun er jo rett og slett helt uslåelig i combat. Hvis du har seks 1/1 Myrs eller noe kan du få knept henne, men ellers, nei. Abilitien er også svært relevant, så totalt sett er det et kort man deale med.



Jeg tror ikke denne er noe særlig bra. Ubrukelig tidlig i spillet, og temmelig dyr. Hvis du spiller rød-svart med masse removal kan den være interessant, men jeg tror ikke de fleste decker er ute etter denne her.



Denne, derimot, er mye mer spennende. Litt dyr equip-cost, men det at den drar med seg en liten tass som den fester seg på er en ganske stor bonus. Blir morsomt å se hvordan det spilles ut, men det er lett å spille mange equipments i decken når noen av de tells som creatures selv. Det er sikkert ganske irriterende å måtte trade med en sånn teit liten Germ...



Jeg liker denne gubben. 3/3 for fire er ganske greie stats, og tre liv er en velkommen bonus. Ikke det beste i verden mot infect, men bare som Hill Giant er det ikke for dårlig heller, og den tells jo alltids som en artifact til metalcraft.



Hm, så teite navn. Vel vel, denne er nok den beste av de to. Begge er dårlige i infect, men denne er nå heldigvis god mot alle decker, i motsetning til den andre. Den kan være litt av en beating i en aggressiv deck.



Det er vel trygt å anta at dette er en common. Sikkert en brukbar en også, som kan akselerere inn i en av de mange fire-droppene i infect, eller selv slå, slik vanlige myrer ikke har kunnet i infect. Den er også temmelig bra mot infect, og sikkert et kort flere decker er ute etter å spille.



Chrome Steeds sintere bror er vel en ok top-end i noen decker. Ikke veldig rask, og dårligere enn kort som Alpha Tyrannax siden den dør til artifact-removal, men likevel et kort som kommer til å dekke noen behov her og der.



Han tufsen her ville jeg prøvd å deale med raskt, siden det er forferdelig slitsomt å slå når (nesten) alt motstanderen spiller har flash. Et forholdsvis tidlig pick (2nd-4th?).



Dette pussige kortet er vanskelig å vurdere, men jeg kan tenke meg at det er ok i noen decker. En billig artifact som hjelper til for både metalcraft og infect, men gjør virkelig ingenting om du ikke er aggro, eller om motstanderen sitter med en fugl eller en edderkopp på defense. Generelt sett ikke et kort man vil spille, tror jeg, men decker som er aggressive nok kan sikkert spille den.



Forferdelig dyrt for hva det gjør. Hvis man er metalcraft, er man ikke særlig interessert i å spille mange dyr som ikke allerede er artifacter, og det backfirer mot shatter-effekter. Ikke verdt det.



Naturligvis en latterlig bombe. Hvis man untapper med denne her i spill, er det lite trolig at motstanderen noen gang får komme gjennom. Her må du ha removal, eller så er du død.


Har du egne kommentarer, så fyr løs! Jeg skal prøve å oppdatere denne tråden ettersom vi får vite om flere kort.
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Oppdatert: 08:27:32, 17/1 -11

sigurdjorem
MEDLEM
Oslo
@nom s. 7/5 -10

25 emner
462 svar

1. Virker som du har fått sagt de... 10:22:51, 17/1 -11  
Virker som du har fått sagt det meste. De fleste av kortene her er jo veldig bra på alle rarities vis-a-vis gjennomsnittet i Scars, men det er vel som oftest sånn med tidlig spoila kort (selv om constructed-goodies pleier å være i sentrum). Er enig om de fleste kortene, utenom at jeg tror Accorder Paladin er et enda lavere pick pga instill infection, embersmith, arc trail og overflødige myr etc.
Stones
MEDLEM
Kongsberg
@nom s. 10/5 -08

39 emner
392 svar

2. Trur kanskje dåke tar feil om ... 15:04:42, 17/1 -11  
Trur kanskje dåke tar feil om Accorder Paladin. Ja, den dør i første combat, men motstanderen tar da sikkert ein del skade siden alle dine myrs og andre overflødige 1/1 dyr no slår for to. Det er ein to-drop som er bra både på runde to og seinere i spelet. Ka med Paladin på runde to og +0/+3 equipment på runde tre?

Trur du også har feil mtp Bonehoard. Seff ikkje veldig god i starten av spelet, men så snart det er tre dyr i "ALL graveyards" er det jo ein hill-giant når den kjem inn i spel, deretter blir den bare større. Den er et dyr når du legger den ut, husk det, du må ikkje equippe for at den skal gjere nåke. Det koster også bare 2 å equippe, som er ganske lite for ein slik effekt.

Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

3. Jeg kan godt se for meg at jeg... 18:22:28, 17/1 -11  
Jeg kan godt se for meg at jeg tar feil angående Bonehoard... Living Weapon er kanskje the nuts. Vi får se!

Tror forresten den ulven er enda litt bedre enn jeg trodde først, når jeg tenker meg om. På nivå med Cystbearer, kanskje.



Er vel rimelig lett å se hva den gjør, men likevel: "Tap: Attach target equipment you control to target creature you control." Denne er sikkert ok i aggressive hvite decker. Om du har en equipment av noe slag mens du har denne aktiv, er det ofte vanskelig for motstanderen å slåss noe særlig effektivt. Hvis du har f.eks. Accorder's Shield i spill, kan du også bruke den til å spille rundt removal som Grasp of Darkness og Galvanic Blast, og med Heavy Arbalest er den helt fantastisk.
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

4. Endelig et dårlig infect-k... 23:17:52, 17/1 -11  


Endelig et dårlig infect-kort! Flensermite er ikke et kort man har lyst til å spille, vanligvis, men den er bedre enn Vector Asp, og sikkert spillbar om man har masse support. Men jeg tror ikke den er særlig mye bedre enn f.eks. Blackcleave Goblin.



Et kort som stiger i verdi jo flere gode grønne dyr du har i decken. Ganske svakt om alt du har er Cystbearers eller Molder Beasts, men er ok om du har flere forskjellige gode kort for ulike situasjoner, f.eks. Acid Web Spider, Viridian Corrupter, Tangle Angler, Alpha Tyrannax, etc. Sikkert ikke et kort man burde ta tidlig, men det er veldig fleksibelt i rette decken.



Brukbart kort. Man bør vel kanskje ikke drafte rundt den (med mindre du heter Mats), men bare spiller en 1/4 for 3 og plukker opp hva det nå er som tilfeldigvis havner i søpla. Grei nok, men ikke noe spesielt. Det at du er nødt til å aktivere ham for å få abilitien til kortet er litt slitsomt.



Takk gud for mythics, dette kortet hadde vært utrolig irriterende å måtte spille mot jevnlig. Naturligvis helt latterlig bra. Dør nesten ikke til noe removal, og selv Arrest er et temmelig trist "svar" på dette monsteret.



Ganske umulig for ikke-infectdecker å race. Fem liv er helt sinnsykt mye, og den ser artifacter på begge sider også. Å gaine 20 liv eller noe er niks problem, så dette er en tjukkas som ikke er dum å ha. Jeg kan tenke meg at den er ekstra bra i sealed.



Den fjerner altså en artifact og enchantment når den kommer inn i spill, og så kommer det tilbake når denne forsvinner (aka Tidehollow Sculler og Nightmares fra Torment). Virker ganske bra, selvfølgelig. Det er dessverre ingen Momentary Blinks eller noe for å kvitte seg med et kort for alltid (selv om denne + Disperse funker), men effekten er bra nok allerede. Sent i spillet går det også an å ta sin egen Tumble Magnet eller Contagion Clasp, og så få det tilbake etter å ha tradet med noe.



En brukbar dude. Blokker Plague Stinger, gir stuff vigilance, untapper myrer, og eier med Arbalest.



Unsummon/counterspell for artifacts, ikke verst. Det er få decker den ikke er bra mot.



Jeg vet folk kommer til å spille med denne her, og det kommer ikke til å funke. Det virker sikkert bra å hive den på en Necrogen Scudder, men tro meg, dette er ikke et kort man vil spille med i infectdeckene sine.



Det samme kan ikke sies om denne her. Om Cystbearer virket stor... Vel, Vatmother vinner spillet på null tid, og det er ganske krise å møte en slik en tur fire. Drawbacket er relevant i mirror (eller mot andre decker om spillet går langt og de arrester den eller noe... o_o), men så har du en 4/5 som man MÅ deale med, så det går sikkert greit med mindre du allerede er langt bakpå.



Så sinnsykt svære disse infectgubbene plutselig ble, da! Denne kommer sikkert til å spise opptil flere gubber før den dør, og hvis ikke, er det vel motstanderen som dør. Direkte nifs med en Bladed Pinions på.



Vrede + stor gubbe = first pick. Nå er det altså enda flere latterlige vreder å spille rundt i formatet, og denne er helt på høyde med de andre (Sunblast Angel, Contagion Engine... og mye bedre enn Cerebral Eruption).



En slags Gemstone Mine-artifact, jeg er ikke veldig imponert. Sikkert grei i metalcraft-decken, men tre ladninger er nå litt lite.



Planeswalker! Og ikke en dårlig en heller, i denne konteksten. Fargekombinasjonen er litt kjip (trodde aldri jeg skulle si det...), men det er vel mulig å splashe ham. Men altså, han gjør equipments og Tumble Magnets og Spellbombs om til aktive Rusted Relics (permanent), graver etter flere artifacts, og kan sikkert draine for 8-10 ganske fort. Et typisk kort som du vil bygge rundt, og som belønner deg om du gjør det.



En nyttig liten fjott, han der. Stopper equipments, manamyrer, Replicas, Tumble Magnet, Spellbombs, etc. En 2/1 artifact for 2 er alene ikke elendig. Ganske grei.
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Oppdatert: 07:24:18, 18/1 -11
vidie
FANTASY KING
@nom s. 13/5 -08

15 emner
273 svar

5. Det er sykt mye gode kort til ... 09:48:01, 18/1 -11  
Det er sykt mye gode kort til nå:o
Er det slik at de beste korta blir spoilet først? Er liksom ikke mange av de korta til nå som ikke går rett inn i en deck.

Blå trekke kort mythicen er vel fort cube kort?:D

Jeg liker btw sphere litt, accs og fix 3 gang, og som du sier booster metalcraft.
Så kan du bruke den til å bli en 5/5 med tezzeret etterpå:D Tipper den blir spilt en del egentlig.

Oppdatert: 09:52:06, 18/1 -11
Mats
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 4/8 -09

29 emner
240 svar

#18 PWP Lifetime

6. nekter å tror det er noe bedre... 09:56:30, 18/1 -11  
nekter å tror det er noe bedre kort for limited enn han myr weldern'

eneste problemet er at han er nombo med ooze
 
I'm not stupid, i'm advanced.
Oppdatert: 09:59:23, 18/1 -11
JonasJonas
MEDLEM
Bærum
@nom s. 14/11 -09

2 emner
28 svar

7. Tror du overvurderer spread th... 13:45:53, 18/1 -11  
Tror du overvurderer spread the sickness. En total blowout er den nok sjelden. Ikke mer enn turn to slag tror jeg. Men den er nok bra, og i infect-dekken kan den jo være ganske nice til tider.

Og jeg tror du undervurderer Mirran Crusader. Som du sa er den ustoppelig med equipments på og det mener jeg er veldig relevant. Både sunspear shikari og han metalcraft double-strike karen kunne være veldig gode i de riktige dekkene. Mirran Crusader er etter min mening allerede vill med protection from green and back OG doublestrike, og jeg kan bare sikle etter å feste en barbed battlegear eller andre equipments på han. Selv om den kan trade med hill giants så MÅ den ikke.

Og Bonehoard virker bra den og synes jeg. Tur fire (eller 3 med myr) kan det nok hende at den det bare er en 1/1, men det blir jo dyr i graveyarden etter hvert. Kan tenke meg at den er over middels i hvert fall.

EDIT: WHAT? 5 for en 7/7 infect. Helvete ass, nå ble jeg sur. Jeg så ikke den først. Det kortet er altfor altfor bra. man kan riktignok chumpe, men ut i fra min erfaring så trader man ofte nok med infect-creatures tidlig i spillet til at man ikke har så mange chumpere igjen. Det kortet der og vatmother kommer til å gjøre at jeg griner meg i søvn. For ikke å nevne alle de andre veldig bra små infect-creaturene. Dette blir et rent helvete å spille i mot. Jeg HAAATER infect.
 
Jonas Hildershavn
Oppdatert: 15:41:26, 18/1 -11
Are
MEDLEM
@nom s. 2/4 -05

25 emner
279 svar

8. De to feite infect-gubbene er ... 19:19:56, 18/1 -11  
De to feite infect-gubbene er rare da, så man slipper vel å møte de i hver draft (møter ikke Hand of the Praetors så ofte, for eksempel). Spesielt siden det bare er 1 besieged booster og 2 scars boostere.

Vatmother gjør nok infect spillbart i constructed, derimot. Fin som finisher i en kontroll-basert deck, for eksempel.

Mye fine kort i spoileren så langt. Liker begge X-sorcery'ene som shuffler seg selv tilbake. Den grønne kommer til å bli nice i EDH :)

Living weapon er en fin ability. Fjerner drawbacket med å dra for mange equipments og ikke dyr til å ha de på.

Han blå feitingen som lar deg dra 2 kort for hvert av motstanderens ene kommer til å bli ekstremt irriterende å spille mot.

Thrun er bare teit.


Oppdatert: 19:24:28, 18/1 -11
vidie
FANTASY KING
@nom s. 13/5 -08

15 emner
273 svar

9. infect kongen? http://media... 20:11:11, 18/1 -11  
infect kongen?

http://media.wizards.com/images/magic/tcg/products/mbs/7ftjkqva3x_en.jpg

true conviction engelen:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs031.snc6/166195_488464067917_174376972917_6161916_814742_n.jpg

Oppdatert: 20:12:38, 18/1 -11
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

10. Jeg synes Turn to Slag er en b... 20:36:54, 18/1 -11  
Jeg synes Turn to Slag er en blowout ofte nok...



En eller annen gang skal jeg drafte en combodeck med denne her og et par Kuldotha Forgemasters. Men fram til det skjer, er den unplayable.



Ikke på sitt beste mot infect (selv om den fortsatt er dritbra, naturligvis), men mot det meste annet er dette et kort som dreper med en gang om motstanderen ikke har removal. Håper det kommer en Squall Line, slik at man kan bli skikkelig eid om man slår med alt...
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Stones
MEDLEM
Kongsberg
@nom s. 10/5 -08

39 emner
392 svar

11. haha, 11 power + infect, det e... 21:44:26, 18/1 -11  
haha, 11 power + infect, det er jo som 22/22 :)

Den grønne X greia er sikkert god til å hente Heritage Druid eller Nettle Sentinel med i extended (og andre eldre formater). Kanskje kan den hente nåke bra i standard også, Fauna Shaman kanskje??

Oppdatert: 21:45:53, 18/1 -11
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

12. Mer som 22/11... Men ja, de... 23:48:48, 18/1 -11  
Mer som 22/11...

Men ja, den grønne Zenithen er definitivt constructed spillbar. Sikkert i Ooze-decken også, siden det i realiteten er en Fauna Shaman-deck...

En cube-oppdatering så langt:
Accorder Paladin - Godt mulig
Hero of Bladehold - Ja
Leonin Skyhunter - Nei
Master's Call - Nei
Mirran Crusader - Ja
Priests of Norn - Nei
Mitotic Manipulation - Ya rly...
Phyrexian Crusader - Tvilsomt
Phyrexian Rager - Allerede inne!
Septic Rats - Nei
Spread the Sickness - Nei
Kuldotha Flamefiend - Nei
Red Sun's Zenith - Nei
Melira's Keepers - Nei
Rot Wolf - Nei
Thrun, the Last Troll - Ja
Viridian Corrupter - Nei
Glissa, the Traitor - Sannsynligvis
Bonehoard - Nei
Flayer Husk - Nei
Peace Strider - Nei
Pierce Strider - Kanskje?
Plague Myr - Nei
Razorfield Rhino - Nei
Shimmer Myr - Nei
Signal Pest - Nei
Silverskin Armor - Nei
Thopter Assembly - Neppe
Brass Squire - Nei
Flensermite - Nei
Green Sun's Zenith - Kanskje (lener meg mot nei)
Myr Welder - Nei
Consecrated Sphinx - Ja
Fangren Marauder - Nei
Leonin Relicguardian - Nei
Mirran Spy - Nei
Steel Sabotage - Nei
Phyresis - Nei
Phyrexian Vatmother - Nei
Phyrexian Hydra - Nei
Phyrexian Rebirth - Ikke umulig
Sphere of the Suns - Nei
Tezzeret, Agent of Bolas - Nei
Phyrexian Revoker - Kanskje?
Blightsteel Colossus - Nei
Victory's Herald - Nei
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

13. Dust to Dust som instant, ... 17:10:19, 19/1 -11  


Dust to Dust som instant, eh? Dette er et kort som er enten en blowout eller et dødt kort på hånda. Men det siste er ikke så forferdelig ofte, og om du møter en slik deck (infect...), kan du vel boarde den ut. Tidlig pick!



(3)(T): Put a charge counter on Titan Forge.
(T), Remove three charge counters from Titan Forge: Put a 9/9 colorless Golem artifact creature token onto the battlefield.

Jeg vet ikke hvor bra det er å bruke 12 mana over fire turer for å få denne Shatteret etter at tredje counteren har kommet på, og mot infect er den altfor treig. Det er rett og slett altfor mye mana, ikke bra nok for maindeck i alle fall, med mindre du har inf proliferate.



Ooh, trekke tre! Den er sikkert grei i riktige decken, om du kan lage Myr tokens, eller har ting som Perilous Myr eller Necropede. Tre kort er jo mange kort.



Borderline maindeck-kort, men helt klart et fint sideboard-kort.



Ikke imponert... Om Diabolic Tutoren din er for bra, kan motstanderen nekte deg den, og kortet du hadde mest lyst på forsvinner. Kunne ha kostet en mana mindre, spør du meg.



Trinket Mages mer ambisiøse bror er helt insane om du er heldig nok til å åpne Contagion Engine/Wurmcoil Engine/Steel Hellkite/Thopter Assembly/Myr Battlesphere, men funker da også sammen med mindre spennende kort som Razorfield Rhino og Darksteel Sentinel. Jeg gleder meg ikke til øyeblikket der motstanderen spiller denne her mot meg i sealed...



When viridian emissary is put into a graveyard from the battlefield, you may search your library for a basic land card and put that card onto the battlefield tapped. Then shuffle your library.

Denne duden er sweet. 2 power for 2 mana, og innebygd 2-for-1. Ingen har lyst til å trade med denne, og selv å chumpe med den er til tider nice (Sakura-Tribe Elder much?). Burde ikke gå særlig seint i draft, denne karen...



Gnarled Effigy + Puppeteer? Bring it! Koster mye mana, men dominerer bordet. Ingenting galt med å firstpicke denne gubben.



Denne virker da riktig så god! I en deck med masse creatures (f.eks. 18) trekker du i gjennomsnitt ca. 2,4 kort på denne her, og da trekker du creatures og ikke land, til bare tre mana. Nice.



At the beg of your upkeep, you may put a charge counter on target artifact.

Den er vel ok sammen med Tumble Magnet og Trigons og sånn, men det er ganske mye dårligere enn å proliferate. Én counter til en ting er ikke akkurat nok til at du har lyst til å bygge decken rundt ham, tror jeg. 1/4 for 4 er heller ikke spesielt imponerende. Litt meh, men han kommer da til å bli spilt.



Også vår preview da, bare for the sake of completeness.
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Are
MEDLEM
@nom s. 2/4 -05

25 emner
279 svar

14. Virker som det er mye gode kor... 20:01:22, 19/1 -11  
Virker som det er mye gode kort i settet. Har ihvertfall ikke sett mye som ikke i det minste er spillbart eller bra som sideboard.

Er det bare meg, eller virker det som de ikke har lyst til å spoile proliferate-kort?

Bildet av Tezzeret fungerer forøvrig ikke (ihvertfall ikke for meg).


Oppdatert: 20:03:43, 19/1 -11
vidie
FANTASY KING
@nom s. 13/5 -08

15 emner
273 svar

15. Black Sun's Zenith XBB Sorce... 00:40:11, 20/1 -11  
Black Sun's Zenith XBB
Sorcery (R)
Put X -1/-1 counters on each creature. Shuffle Black Sun's Zenith into its owner's library.

Blue Sun's Zenith XUUU
Instant (R)
Target player draws X cards. Shuffle Blue Sun's Zenith into its owner's library.

Ikke bekreftet om er ekte enda, men om er ekte, hva tyks?
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

16. Den svarte er insane, naturlig... 01:31:56, 20/1 -11  
Den svarte er insane, naturligvis. En vrede som kommer tilbake igjen.

Den blå er ikke helt Mind Spring, men fortsatt temmelig bra. Det festlige med den er at du kan trekke hele decken, og så spille den for 0 hver tur for å ikke deckes... Eller targete motstanderen FTW!

Edit: Jeg ser Tezzeret fint, jeg... rart. Kanskje det har noe med kilden å gjøre... jeg gadd ikke uploade dem selv.
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Oppdatert: 01:33:07, 20/1 -11
sigurdjorem
MEDLEM
Oslo
@nom s. 7/5 -10

25 emner
462 svar

17. haha, jeg trodde are snakket o... 10:49:59, 20/1 -11  
haha, jeg trodde are snakket om bildet, at det ikke var hans smak. funker ikke hos meg heller forresten.
nordahl
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 18/4 -08

23 emner
149 svar

#3 PWP Lifetime

18. Crush er main i alle mine røde... 15:09:27, 20/1 -11  
Crush er main i alle mine røde decker.
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

19. En gang skal jeg drafte 2-... 19:14:18, 20/1 -11  


En gang skal jeg drafte 2-3 av denne og 20 removalspells. Det blir NICE. Den er vel brukbar ellers, men den trader med absolutt alt, så lykke til med å komme gjennom.



Dette kortet er da rett og slett sinnsykt bra..? Beste Terror-varianten jeg har sett, tror jeg. Svakere i Scars-draft enn i constructed, men fortsatt ganske bra. Den tar de store tinga som ellers har vært vanskelig å deale med, Alpha Tyrannax og sånn.



Inkmoth Nexus? x_x
Oh well, om vi skal drite i det helteite navnet littegrann: Kortet er opplagt bra. Et Plague Stinger-land er ganske nice, og en stor trussel til å være et så billig manland.



Urk, sånne dyre artifacter som gir bonus begge veier er ganske svake, særlig når motstanderen får prøve seg først. Ikke for det, denne hadde nok ikke vært spillbar selv om den hadde kostet 2 mana.



Desert Twister for enda mer mana! Jeg er usikker på om den er bedre eller dårligere enn Tower of Calamities, men jeg heller mot bedre for øyeblikket. Men sju mana er mye, og jeg tror ikke den er verdt det om du ikke har noen sacrifice-outlets.



Trader med 3-toughnessgubber, får inn litt poison. Ganske bra infect-dud.



Nesten som en 6/3 for fem mana... ikke helt elendig, men har sett bedre. Temmelig dyr, og motstanderen har forhåpentligvis noe like stort innen du får slått med ham. Jeg tror du spiller ham, men han er ikke blant de beste infectkortene.



Phantom Monster med noen gain life-abilities som er ok mot alt annet enn infect (rolleyes). Bra kort, men ingen Sengir Vampire.

Og her er bilder av blå og svart Zenith:


 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR MIRRODIN BESIEGED!
Stones
MEDLEM
Kongsberg
@nom s. 10/5 -08

39 emner
392 svar

20. Inkmoth Nexus er vel kortet so... 19:38:16, 20/1 -11  
Inkmoth Nexus er vel kortet som kan gjere infect spillbart i constructed, den og 4/5 duden for fire mana.

Knowledge Pool ser litt ut som et kort som har blitt gjort dårligere under utvikling fordi det var for bra. Tipper at effekten potensielt er veldig bra, men når det koster 6 mana så blir det vanskelig å lage deck ut av det.

Edit: Tenker då på kortet i constructed, for to mana hadde det uten tvil vært broken i constucted... I limited er abilitien ganske meiningslaus.

Oppdatert: 19:40:53, 20/1 -11
BYTT BORD TIL


 
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!