Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 5 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
FORUMET Start | Nye innlegg | Søk | Private bord  
RISE OF THE ELDRAZI Eldrazi...
Diskusjonstråd for nye kort!
Siste leste innlegg: 01:53:07, 12/4 -24. Lest 1499 ganger.
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

Diskusjonstråd for nye kort! 19:37:08, 24/3 -10  
Nå er rumor mill-sesongen i gang igjen, og her kan man fritt diskutere/kommentere de nye kortene. Jeg tror ikke det er noen god idé å legge ut bilder av alle kortene i denne tråden, siden det blir litt mye etter hvert. I stedet kan du gå hit for å se.

Tanker om Rise of the Eldrazi i limited:

Mitt førsteinntrykk er at dette kommer til å bli et temmelig treigt format. Med 8/8 for 8 i common-sloten burde det være et tegn på at R&D forventer at slike creatures blir relevante i et gjennomsnittlig spill. Spawn-tokens, så langt representert på to kort, hjelper til med å akselerere inn i Eldrazi-monstere, og tiden vil vise om det faktisk lar seg gjøre å ha 12-drops i limited-decken. Jeg tror faktisk det, og det er i grunn ganske radikalt. Jeg kommer til å more meg ganske kongelig om jeg noen gang får spilt det 15/15-monsteret i limited :D

Level up er en ability med masse potensial. 24 creatures kommer til å ha level up, slik jeg forstår det (regnet ut ifra treff i Orb of Insight). Ganske mange, altså. Jeg synes det er flott, siden det gir spillere flere valg i løpet av et game, og det er bare positivt. Måter for å bruke ekstra mana i late-game er også svært velkomne. Det eneste commonkortet med level up som er spoilet så langt starter som en Silvercoat Lion, blir etter en activation (3 mana) en Kor Skyfisher (2/3 i lufta), og etter at du har brukt halvannen million mana, eventuelt tolv, blir den en Serra Angel. Da tenker man kanskje at "det er vel kanskje i meste laget...", men greia er at det er en 2-drop. Du spiller den turn 2, og den er bra da. De fleste bjørner er ikke særlig relevante turn 5-6 og utover, men disse blir det, og det er det som gjør de så bra. Man forventer ikke å få en Serra Angel ut av den hvert game, men muligheten og fleksibiliteten er det som gjør at slike kort kommer til å bli verdsatt høyt.

Kommentarer?
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR RISE OF THE ELDRAZI!
Oppdatert: 16:29:30, 25/3 -10

SpacePete
MEDLEM
Trondheim
@nom s. 14/3 -10

0 emner
4 svar

1. Kan jo begynne med å se på den... 00:50:00, 25/3 -10  
Kan jo begynne med å se på den 15/15 Sene nevnte. Emrakul, the Aeons Torn er Eldrazis kanskje heftigste vesen og i mine øyne ligner en progenitus på flere måter. Den er SVÆR, har nasty abilities og immun mot det meste av removal.


Jeg liker kortet kjempemye og gleder meg til å spille det i EDH der man faktisk kan hardcaste det for å få en ekstra tur opp i det hele ^^


Tror ikke Emrakul blir aktuel i T2 med mindre man får enorm manafiksing (Mer kort som Everflowing Chalice) eller jukser den ut på en eller annen måte.


Hva tror dere?

ahaugan
MEDLEM
Sandnes
@nom s. 9/11 -09

4 emner
44 svar

2. Enkleste måten å spille den ut... 14:26:16, 25/3 -10  
Enkleste måten å spille den ut på spacepete er kanskje med Polymorph.. lage et deck med kun den som critters og heller bruke kun instants som genrerer tokens etc. Funker fint med den legendary emeria engelen :)
 
Spiller kun MTGO.
Finner meg ofte på multiplayer under navn Ahaugan
Sene
MEDLEM
Asker
@nom s. 4/9 -07

69 emner
1015 svar

#15 PT Points Yearly
#4 PWP Lifetime

3. Jeg er en veldig kompetitiv Sp... 16:41:09, 25/3 -10  
Jeg er en veldig kompetitiv Spike som ikke spiller noen casualformater selv (annet enn Cube), så dersom det er casualspilling det er snakk om om er det bare å ignorere hva jeg har å si. Men problemet med Polymorph i T2 er mange. For det første så er du avhengig av 1-toughness-gubber som Khalni Garden-tokens eller Goblins fra Dragon Fodder, og dyr med 1 i baken er generelt sett ikke noe å stole på. Motstanderen lukter definitivt lunta når du spiller den slags kort, og kommer til å være klar til å grille dyret ditt når du kjører Polymorph. For det andre er det ytterst få tutor-effekter og denslags i T2, noe som gjør at du ofte ikke kommer til å dra begge delene av comboen. Decken har i grunn ikke noen annen plan enn å gå av med Polymorph, så den folder ofte til seg selv. Manabasen er også temmelig svak, og om du drar noen av monstrene du skal Polymorphe inn i, så er de døde kort. Jeg vet Conley Woods har forsøkt seg med Polymorph, men det har nok ikke vært med stor suksess.
 
Det uttales "Sænæ".

MULLDRIFTER FOR RISE OF THE ELDRAZI!
Oppdatert: 16:42:14, 25/3 -10
BYTT BORD TIL


 
  Outlaws of Thunder Junction Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!