Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
KORTSTOKKER
Format: |
Søk 

Søkeresultat

Tezzeret Tempered Steel Extended / Turneringsspil
Av: Alwyn
20:40, 18/2 -11

Alwynkommenterer :
Første forsøk på å oppdatere Tempered Steel stokken min etter MBS. Tezzerets -4 egenskap gir den en rekkevidde den ikke hadde tidligere. Er spent på hvordan dette fungerer, men regner med å måtte jobbe litt mer med den.

Kategori: Turneringsspil
Format: Extended Størrelse: 60 kort
Farger:
Eksporter til! Magic Online
Eksporter til! Apprentice
Eksporter til! Magic Workstation
Skriv ut
4294,-
Manakurve
Fargefordeling
Spill mot gullfisken ! [lek]74498 [/lek]
Kjøp kortstokken ! Prox kortstokken!
Kommentarer: 2 Kommentarer | Gjem
Stemmer: 1 | Hadde du vært logget på, kunne du ha stemt her :)

KOMMENTARER 2 stk.


Alwyn
 
Takk for kommentarene.

Må innrømme at jeg er usikker på om dette er riktig vei å gå med Tezzeret i Extended. Har egentlig testet 3 ulike veier, med en Ub liste (Architect, Sculptor, Transmuter osv), og en Esper/kontrol variant, i tillegg til denne. I øyeblikket liker jeg Ub varianten best.

Når det gjelder akkurat denne listen har jeg kuttet Drum/Thopter/Overseer/Ranger fra den gamle TS stokken. Med unntak av Ranger var det som regel disse kortene som ble byttet ut etter første spill. Spesielt Overseer synes jeg ofte ble for treg.

Ranger er i praksis byttet ut med Tezzeret, men skulle gjerne hatt plass til et par stykker. Er sikkert et bedre valg i SB enn Sphere.

Du har rett når det gjelder manabasen, spesielt i forhold til dobbelt hvit for TS. Kan imidlertid ikke tenke meg å kutte Inkmoth Nexus, da landet er suverent bra sammen med Tezzeret. Har vunnet mange spill ved å angripe 2 runder med flygende 5/5 infect-land :) Synes også stokken har såpass mange måter å forstyrre motstanderens spill på at det ofte er nok tid til å finne landene du trenger, men å kutte et par Ornithopthers for Drums er sikkert ikke dumt.

Skrevet: 12:51, 1/3 -11

sigurdjorem
 
Anbefaler deg å sjekke ut denne tråden på mtgsalvation om du ikke allerede har sett den. Liker mange av ideene dine, som Contested War Zone i boarden. Savner Springleaf Drum main, i hvert fall når du forplikter deg til en eksplosiv variant av decket ved å spille 8 Memnite/Ornithopter og 4 Signal Pest. Steel Overseer fortjener å bli nevnt også - decket 'fizzler' om du ikke har universalpump til creatures (og jo flere, jo bedre). En annen ting er manabasen din, som virker litt for tynn; jeg er usikker på om dette er decket for Inkmoth Nexus.

Jeg lurer på om den beste måten å bygge decket på er å finne den mest eksplosive konfigurasjonen av et maindeck (muligens med unntak av Contested War Zone), og bare ha en solid plan post-board om å boarde ut et par Signal Pests og alle Ornithopterne, og heller gå litt større (evt. ha Tectonic Edge for ekstra mana), bla med Ranger of Eos for staying power. Kanskje jeg prøver meg fram på en liste her jeg også.

Skrevet: 17:23, 25/2 -11


Hadde du vært logget på, kunne du ha kommentert denne kortstokken

 


TOPPLISTEN Allt

TOPP 10 DENNE MÅNEDEN
- ingen kortstokker har fått mer enn 2 stemmer denne måneden -

Format:
Kategori:

 
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!