Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 5 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
KORTSTOKKER
Format: |
Søk 

Søkeresultat

Madness Legacy / Turneringsspil
Spilt av: NilsH
Lagt til: 10:05, 24/3 -12

Kommentar :
- ingenting :( -

Kortstokk fra turneringen: Magic - 3/25/2012
Format: Legacy Størrelse: 60 kort
Farger:
Eksporter til! Magic Online
Eksporter til! Apprentice
Eksporter til! Magic Workstation
Skriv ut
24573,-
Manakurve
Fargefordeling
Spill mot gullfisken ! [lek]104977 [/lek]
Kjøp kortstokken ! Prox kortstokken!
Kommentarer: 4 Kommentarer | Gjem
Stemmer: - Ingen har stemt :( - | Hadde du vært logget på, kunne du ha stemt her :)

KOMMENTARER 4 stk.


NilsH
 
Jeg har test litt mer.

Memnite bør være i lista. Det har dukket opp flere situasjoner hvor eneste discardoutlet er Fauna Shaman, og da er det viktig å ha tilgang til ett dyr med CC=0. I standardversjonen, Next Level Bant, var Trinket Mage + Memnite tech for å trigge VV, og jeg tror det er bra i Legacy og. Trinket Mage gjør det fristende å ha 1-2 Tormod's Crypt i SB.
Wonder er viktig mot Maverick, men mot andre decks gjør den ikke så mye; 2 Intuition, og 3 Fauna Shaman bør være nok til å finne den tidsnok i de matchene den er viktig. En mulighet er å ha Wonder #2 i SB for der den er bra.
Circular Logic var så bra at jeg gjerne vil spille en til, i praksis er den en hardcounter for U så lenge jeg har Tribe eller Mongrell (og U2 ellers). Med 3 stk kan jeg også spille Intuition for den.

Forslått endring: +1 Memnite, +1 Trinket Mage, +1 Circular Logic; -2 Wonder, -1 Basking Rootwalla.

Når det gjelder SB så virker 2 Tormod's Crypt bra sammen med Trinket Mage. Det er ikke nok GY-hate til å deal'e med Dregde; kanskje 2-3 Surgical Extraction i tillegg holder.
Divert gjorde det jeg ville; den er bra mot det som spilles av discard (IoK, TS og Hymn), og spot removal (spesielt vil jeg ha svar til STP). I alle nevnte tilfeller er den 2 for 1 i min favør. Mot combo som TES/ANT osv vil jeg ha noe flere counters; Spell Pierce, FoW og Dispel er det første kandidatene. S Pierce er mest fleksibel, mens Dispel er en hardcounter mot removal. Decket har bare 16 blå kort, så FoW er ikke best (men ett par stk kunne funket).

En måte å få mer ut av SB kortene er å spille Snapcaster Mage. Den kan gi flashback til Surgical Extraction, Divert, Spell Pierce, Nature's Claim; som alle er aktuelle SB-kort.

Mot creatures har jeg enten StP eller Jitte. Antagelig ikke plass til begge.
http://www.westcoastlegacy.com/press/2012/underrated-legacy-strategies-number-four/

Skrevet: 20:07, 27/3 -12

NilsH
 
Tur1: Tribe-VV-Rootwalla
eller
Tur2: Mongrell-VV-Rootwalla

er forholdsvis vanlig. Tror jeg dro en av de variantene nesten hver match (kanskje 40% av gangene).

Noble Hierarch og Wonder er essensielle for å komme seg forbi motstanderens dyr. Noble Hierarch gjør at VV kommer forbi Goyf, mens Wonder er spesielt viktig mot Mother of Runes. Fauna Shaman er der for å holde presset utover spillet, mens Quirion Ranger er bra både med Shaman og Noble. En SFM + Jitte er der for hanskes med aggro; dog jeg er usikker på om det er nødvendig da det er få (FAIR) deck som er mer aggro enn dette. Jeg skulle gjerne presset inn både flere counters og STP, men er avhengig av nok dyr til VV. En permanent (helst creature) discard outlet hadde vært flott. Da hadde det også vært lettere å spille Circular Logic (som er et ganske bra kort i en slik deck). I SB så hadde jeg en del svar til STP siden det er den eneste removalen jeg er redd for. Derimot er det en total mangel på GY hate, hvilket jeg fikk svi for i denne turneringen. Muligens jeg skulle hatt 1 Trinket Mage + 1 Memnite i maindeck (for VV), slik at jeg kunne spillt Tormod's Crypt i SB. En annen variant er Snapcaster Mage + Surgical Extraction. Jeg lurer på om den beste planen er å ha SB mot Combo og Dregde, og satse på å race'e alt annet...

Skrevet: 23:25, 25/3 -12

Even
 
Ser gøyalt ut å spille. Hadde ikke vært meg imot å prøve denne. Intuition og Vengevine i samme kortstokk er skikkelig teit :D

Skrevet: 21:34, 25/3 -12

NilsH
 
Mulige kortvalg:
Careful Study
Strategic Planning
Elspeth
Jace
GSZ
Ranger of Eos
Trygon Predator
Qasali Pridemage

Skrevet: 19:30, 24/3 -12


Hadde du vært logget på, kunne du ha kommentert denne kortstokken

 


TOPPLISTEN Allt

TOPP 10 DENNE MÅNEDEN
- ingen kortstokker har fått mer enn 2 stemmer denne måneden -

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!