Magic the Gathering
Magic the Gathering3098 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Recension | Intervju | NoM | Judge

Velkommen til NorskeMagics artikler! Her finner du massevis av interessante og morsomme artikler om alt fra turneringer til måter å spille multiplayer-Magic på. Dykk ned i det massive arkivet vårt!
Vil du selv skrive en artikkel? Vi publiserer og belønner! Klikk linken nedenfor, så ser redaksjonen artikkelen, og de vil deretter avgjøre om den blir publisert eller ikke.
Vil du kanskje bidra til vår artikkelserie Deckdoktoren med et deck som trenger forbedringer? Ta i bruk denne formelen!

Legg til ny artikkel

1859 Artikler
sorter etter: Dato - navn - artikkeltype - Forfatter

 

Diverse
Verzutikos NM

Kjapp rapport fra en NM-debutant!

av verzutiko
#14 PWP Seasonal
13:34, 30/6 -10
läst 1182 ggr.
Skriv ut artikkel
3 kommentarer

Jeg ble selv knusende slått med mitt constructed "Holy Vampires, Vampman!" deck med hele 0-3. Jeg møtte Jund, Jund og Jund. Til ettertanke fant jeg ut at det var for manaintensive kort i decken min, men man lærer jo så lenge man lever. :)

Ikke så mye å skrive hjem om egentlig, som oftest fikk jeg ut Nighthawk som ble Lightning Bolta, og siden ble jeg Blightninga, og det skjedde flere ganger enn ikke at jeg satt på 4 land og aldri trakk det femte.

Her er decklisten jeg brukte:

"Holy Vampires, Vampman!"
22 Lands
4x Marsh Flats
4x Plains
3x Bojuka Bog
11x Swamps

22 Creatures
4x Malakir Bloodwitch
4x Vampire Nocturnus
4x Vampire Nighthawk
3x Gatekeeper of Malakir
4x Bloodghast
1x Guul Draz Assassin
2x Vampire Hexmage

16 Spells
2x Liliana Vess
2x Duress
2x Grim Discovery
2x Marsh Casualties
2x Path to Exile
2x Vendetta
4x Disfigure

15 Sideboard
4x Sadistic Sacrament
2x Vampire Hexmage
2x Marsh Casualties
3x Pitfall Trap
1x Path to Exile
3x Demystify

Ellers var det moro å være med på noe større enn lokale turneringer hvor det sto litt på spill.

På første draften endte jeg opp på bord 10 med alle andre som hadde tapt de første kampene og jeg hadde vel bestemt meg allerede da at det neppe kom til å bli noen dag 2 for min del. Så da gikk jeg helhjertet inn i draften fast bestemt for å raredrafte (vet dette er kjipt, men jeg ville prøve å få med meg noe fra NM ihvertfall). I første booster jeg åpnet ligger selveste Vengevine og gliser mot meg, oh yeah!

I booster 1 pick 2 og 3 ligger Sphinx Bone Wand og Angelheart Vial og venter på meg (skikkelig crap, men rare er rare) mens det utarter seg til å bli ett grønt-hvitt defender deck med 2x Aura Gnarlid + Boar/Snake/Spider Umbras samt Keening Stone som winning condition. Fikk også 5!x Caravan Escort og 1x Time of Heroes som gjorde jobben for meg.

Totalt fikk jeg disse rare kortene:
Vengevine
2x Angelheart Vial
2x Sphinx-Bone Wand
Keening Stone
Echo Mage
Thought Gorger
Lightmine Field
Near-Death experience (som jeg regnet med at ville wheele, noe den gjorde)

På selve kampene jeg spilte vant jeg første kampen 2-0 eller 2-1. Veldig morsom kamp med en god motstander som hadde ett token-ish deck om jeg ikke husker feil. Husker ikke så veldig mye av kampene bortsett fra at jeg mener Aura Gnarlid med Boar Umbra gjorde vei i vellinga. Synd at Super-Friends decket ditt ikke klarte seg så bra forresten.

Andre motstander hadde nesten helt likt deck som meg, bortsett fra grønne token lagere og Wildheart Invoker som var ble farlige. Veldig jevne kamper her også med en flink motstander som gjorde mesteparten riktig. Bra at vi tilkalte dommer for å høre rebound reglene etter at jeg glemte å spille den i min neste upkeep fase, noe jeg da trodde jeg kunne gjøre i den neste runden. Godt spilt av motstander som slo meg 0-2. Her ble vi ferdig såpass fort at vi fikk byttet litt kort også, alltid greit å ha med seg byttekortpermen sin. :)

Siste motstander var en fra Bergen som spilte med 4-color token/Pelakka/burn/narcolepsy/guard duty deck. Veldig trivlig kar og de jevneste kampene for min del i løpet av hele helgen. Første kamp fikk jeg ut Aura Gnarlid med Boar Umbra som så fikk ett anfall av narcolepsy. Jeg mener å huske at han tramplet over meg med Pelakka Wurm og at vi raskt scoopa opp kortene til kamp 2.
Denne varte en stund siden jeg fikk ut Lightmine Field som satte en effektiv stopper for angrepet hans. Når da Keening Stone kom ut gjorde vi oss klare for siste kampen.

Denne var episk! Jeg fikk ut Aura Gnarlid med Boar Umbra som igjen fikk et anfall av narcolepsy. Han fikk ut Pelakka Wurm som fant det for godt å bli satt til Guard Duty. Etter mye standstill hvor ingen fikk gjort så veldig mye hadde jeg 2 kort på hånden (Keening Stone og Dreamstone Hedron) med en ledig Aura Gnarlid uten aura med med 6/6 pga. mange andre auraer på battlefield. Min motstanders største dyr var en Pelakka Wurm som er 7/7. Motstanderen har 7 liv igjen etter at jeg ga han 8 skade for noen runder siden (jeg trodde jeg vant, men jeg hadde glemt å skrive ned de 7 livene han fikk fra Pelakka Wurm, duh!). Jeg trekker Spider Umbra, ser på hånden min og tapper all mana for Dreamstone Hedron, fast bestemt for å Keening Stone motstanderen min til døde. Kameraten min som var med begynner å humre og jeg tenker "oh yeah, dette blir nasty!". :)

I ettertanke. Spider Umbra for G, sving med Aura Gnarlid, vinn kampen.

Det ender med at motstander får ut den røde invokeren og svinger med 11 token for 30-ish skade.

Alt i alt var jeg veldig fornøyd med helgen og vil gjerne prøve å kvalifisere meg igjen til neste år med erfaringen jeg har bygd meg opp nå.

Hilsen plass nr. 78 av 81 deltakere.

 

Artikkel-tilbakemelding


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

verzutiko

DOMMER L2
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
Alwyn skrev 16:41, 30/6 -10 Må innrømme at det var litt frustrerende å stå å se på slutten av den siste kampen din. Du hadde vel sett den seieren 10 av 10 ganger i en vanlig draft på Replay...

Uansett morsomt at du og de andre fra Moss tok turen innover. Synes dere slo brukbart fra dere. Det var vel første NM for alle?

Hehe, ja har nok det.

Tja, alle fra Moss havnet vel på plass 60 og dårligere, men det var uansett moro. Daniel og Kim hadde vært på NM før for lenge siden og blitt gruset, hehe.

17:21:52, 30/6 -10
Alwyn

FANTASY KING
Råde

#12 PWP Seasonal
Må innrømme at det var litt frustrerende å stå å se på slutten av den siste kampen din. Du hadde vel sett den seieren 10 av 10 ganger i en vanlig draft på Replay...

Uansett morsomt at du og de andre fra Moss tok turen innover. Synes dere slo brukbart fra dere. Det var vel første NM for alle?

16:41:06, 30/6 -10
verzutiko

DOMMER L2
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
Kommentarer er hjertelig velkommen forresten. =)

13:58:20, 30/6 -10
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!