Diverse
Sommartävling med föreningen SvenskaMagic + liten undersökning + info om årsmöte
Via svenskamagic.com

Vi lever i konstiga tider... strålande sol på midsommar, vart är världen på väg?

Föreningen SvenskaMagic vill passa på att erbjuda lite sommarnöjen för er alla. Nedan kommer det möjligheter att vinna en Core Set 2021 display, samt några Signature Spellbook: Chandra.

av SvMFöreningen
09:12, 20/6 -20
läst 2766 ggr.






Vi lever i konstiga tider... strålande sol på midsommar, vart är världen på väg?

Föreningen SvenskaMagic vill passa på att erbjuda lite sommarnöjen för er alla. Nedan kommer det möjligheter att vinna en Core Set 2021 display, samt Signature Spellbook: Chandra.




Sommartävling – Vinn en box Core set 2021

”Sommar, sommar, sommar…”

Summer Bloom
Likt Lars Ulvenstam i ”Sommar i P1” återkommer det årliga Core setet från Wizards såhär i sommartider, och vad passar då bättre än att Föreningen SvenskaMagic bjuder in till en tävling med sommartema, där våra medlemmar kan vinna en låda med just Core Set 2021?


(Petiga läsare skulle här kunna inflika att Torsten Ehrenmarks andraplats i ”flest gånger sommarvärd”-listan, med 21 program, vore en lämpligare referens än ovan nämnde Ulvenstam)


Vad behöver ni, läsare, då göra för att få vara med och tävla om detta finfina pris?


Jo, det ska jag tala om:
Bygg en st magiclek, 60(+) kort, max fyra av varje kort utom basics, Shadowborn Apostle etc, med det trevliga temat ”Sommar” (Bonuspoäng från artikelförfattaren om temat är ”Sommar i P1” (Bonuspoäng ej giltiga i tävlingen)). För att anknyta till Core set(s) får ni endast använda kort som printats i ett core set.








Veil of SummerEftersom meningen ovan om core sets inbjuder till tolkning, kommer här ett förtydligande.


Sommar i P1 börjar 29/6 1959 med Jörgen Cederberg.


Magics första core set är Alpha. Därefter har vi diverse editions upp till Tenth, följt av Magic [siffra] osv. Nedan, för att ytterligare undvika diskussion, följer en lista på de set som är legala för den här tävlingen:


Alpha, Beta, Unlimited, Revised, 4th Edition, Summer Magic (givetvis), 5th Edition, 6th Edition, 7th Edition, 8th Edition, 9th Edition, 10th Edition, Magic 2010, Magic 2011, Magic 2012, Magic 2013, Magic 2014, Magic 2015, Magic Origins, Core Set 2019, Core Set 2020, Core Set 2021


Vi summerar:
  • Bygg en lek (I leklådan eller valfri textfil)
  • Skicka in den till senior@svenskamagic.com senast 1 augusti
  • Lyssna igenom samtliga av Lars Ulvenstams sommarprat (OBS! VALFRITT!)




Vad händer sedan?



Årsmöte i föreningen SvenskaMagic

I mitten av augusti kommer föreningen SvenskaMagics årsmöte precis som vanligt. På årsmötet kommer styrelsen att presentera de (enligt oss) fem bästa inlämnade bidragen. Sedan kommer årsmötet få rösta på en slutlig vinnare.

Just det, kära läsare, om du deltar i årsmötet kan du vara med och påverka föreningens framtid samtidigt som du utser det vinnande bidraget. Bidraget som väljs av årsmötet vinner en display Core set 2021, de övriga fyra bidragen som väljs ut vinner en Signature Spellbook: Chandra.

Bonustävling! – Vinn en foilad Wolfwillow Haven!
Den förste som kommenterar artikeln med vem som ligger på tredje plats på ”flest ggr sommarvärd”-listan kommer få en foilad Wolfwillow Haven som är signerad av tonedown.



Medlemsundersökning för alla!
Inför vårt årsmöte i föreningen SvenskaMagic i augusti känner vi i styrelsen att vi skulle vilja ha lite information från er medlemmar på hemsidan. Det är en snabb undersökning där vi hoppas kunna få lite input från er för att lista ut vad vi borde fokusera på i framtiden. Alla som deltar i undersökningen har en möjlighet att vinna en Signature Spellbook: Chandra.


Länk till undersökningen




SvM-awards 2020
Glöm inte bort att du även kan nominera individer till årets Svemmys. Läs mer i denna artikel.



I övrigt hoppas vi i styrelsen att ni får en underbar sommar även om vi just nu lever i väldigt konstiga tider.



/Styrelsen i föreningen SvenskaMagic

 

Artikkel-tilbakemelding