Magic the Gathering
Magic the Gathering3205 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Recension | Intervju | NoM | Judge

Velkommen til NorskeMagics artikler! Her finner du massevis av interessante og morsomme artikler om alt fra turneringer til måter å spille multiplayer-Magic på. Dykk ned i det massive arkivet vårt!
Vil du selv skrive en artikkel? Vi publiserer og belønner! Klikk linken nedenfor, så ser redaksjonen artikkelen, og de vil deretter avgjøre om den blir publisert eller ikke.
Vil du kanskje bidra til vår artikkelserie Deckdoktoren med et deck som trenger forbedringer? Ta i bruk denne formelen!

Legg til ny artikkel

1892 Artikler
sorter etter: Dato - navn - artikkeltype - Forfatter

 

Nationals 2018! Turnering
Turneringsrapport - Nationals 2018

Helgen 18-19. august var det Nationals i Oslo. Dit dro en gjeng fra Stavanger, og blant de Harald Klingsheim. Dette er hans turneringsrapport!

av NudeintheDark
#8 PWP Yearly
15:20, 29/8 -18
läst 37029 ggr.
Skriv ut artikkel
0 Kommentarer

Nationals Grixis Midrange

Standard / Turneringsspil

Av: verzutiko
14:29, 29/8 -18

verzutiko kommenterer:
- ingenting :( -
Kategori: Turneringsspil
Format: StandardStørrelse: 60 kort
Farger:
Eksporter til! Magic Online
Eksporter til! Apprentice
Eksporter til! Magic Workstation
Skriv ut
1463,-
Manakurve
Fargefordeling
Spill mot gullfisken! [lek]229805[/lek]
Kjøp kortstokken! Prox kortstokken!


Hadde tenkt å spille mono-rød, men det var kjedelig. Så hadde jeg kortene til Grixis Midrange, satte det sammen og spilte noen runder på FNM, Standard Showdowns og ellers noe playtesting. Det var både kjekkere å spille, samt føltes sterkere.

Nexus of FateTeferi, Hero of DominariaHaze of Pollen

Runde 1 mot Mats Ellingsen - Bant Nexus/control
Game 1: Fikk ned tidlig trussel med Whirler Virtuoso, men holdt ikke mot alle fogs og scoopet til teferi + et par Nexus’.

Game 2: Fikk ned press med Whirler Virtuoso og Glint-Sleeve Siphoner. Slo ned til ett liv før det var stabilisert med fogs. Fikk inn siste skade med The Scarab God. Måtte unngå settle/fog, så ved å svare på egen scarab god trigger abradet jeg ned egen Whirler Virtuoso da det ikke var dyr i graveyard, og fikk reanimert med scarab god for å få Mats ned til 0 liv.

Game 3: Tidlig nede med 2 Glint-Sleeve Siphoner som holdt meg oppe med kort. Et par discard spells holdt ikke da han til slutt fikk nok land til å kaste flere Nexuser og tok over med alle turene. Karn, Scion of Urza lager constructs og slår meg ned til 0.

1-2

VraskaSearch for AzcantaGlimmer of Genius

Runde 2 Jørgen Tobassien- Esper Control
Game 1: Starter med mull til 6 på meg, Jørgen holder på 7 kort. Ble mana- og color-screwed første 6 turene med to R/B land, da jeg endelig trakk Sulfur Falls vurderte jeg å scoope, men han hadde ikke press og 5 kort på hånd. Spilte ut og vi fikk begge se deckene til hverandre, men tapte til slutt.

Game 2: Begge på syv kort. Fikk ned en tidlig Glint-Sleeve Siphoner som gjorde både skade og kort som til slutt vant denne. Siste kort på hånden til Jørgen var en Vraska's Contempt som ble Commit // Memoryav meg, slik jeg fikk inn siste skadene og ga han ikke en tur ekstra.

Game 3: Ble Jørgen veldig land screw og jeg hadde alle 3 Duress og en Doomfall. Og med perfekt info om kortene fikk jeg gjennom en Scarab god som gjorde litt jobb. Den ble offer for Vraska's Contempt etter en stund. Men fikk ut en Torrential Gearhulk og fikk slått gjennom for siste skade.

2-1

Approach of the Second SunTeferi, Hero of DominariaSearch for Azcanta

Runde 3 mot Simen Reigstad – UW Approach
Game 1: Vant endelig en partall/oddetall lek og jeg på play for første gang denne turneringen. Fikk ikke ut noe trusler så han fikk Teferi, Hero of Dominaria, Search for Azcanta og kastet Approach of the Second Sun to ganger på 3 turer imellom.

Game 2: En tidlig Glint-Sleeve Siphoner fikk presset, og med duress til å se på hånda fikk jeg sneket en Liliana, Death's Majesty på bordet som reanimerte en tidlig discarded Scarab god fra Champion of Wits. Ble grind-fest men jeg fikk inn siste skadene med Whirler Virtuoso.

Game 3: Fikk ned to tidlige Glint-Sleeve Siphoner som tok over gamet raskt. Jørgen måtte gjøre dårlige trades og negate + duress gjør jobben mot non-creature decks. Drømmen om topp 8 lever videre.

2-1

Lightning StrikeThe Flame of Keld Bomat Courier

Runde 4 mot Martin Andre Straumsnes Lund – Mono red Flame of Keld
Game 1: Martin på play, og for første gang denne turneringen får jeg creatures mot meg.
Det gikk fort ned på 0 for min side, da jeg ikke fikk tid til å sette opp sjappa.

Game 2: Tap-land inn i removal. Men color screwed, og fikk en Aether Hub i tide til en Champion of Wits for å filtrere gjennom noen kort. Ingen land, så manglet fortsatt blå mana. Ny Hub ga meg mulighet til å countre en 3/2 Haste og jeg levde fortsatt. Fikk en Arguel's Blood Fast i play og når jeg untappet var jeg på 3 liv, så denne flippet. 5 mana Liliana, Death's Majesty og hentet tilbake en Champion of Wits. Fikk endelig mer land og litt håp. OP så på 6-7 kort, men det var bare søppel og creatures som jeg håndterte. Fikk kastet scarab god som sammen med temple er en god combo.
Etter Martin hadde havnet på 9 liv, etter en alfa (jeg på 2 liv) så fikk jeg en Shock i ansiktet og svarte med å ofre en av liliana zombies for å få 2 liv, men han responded med Lighting strike og med det min drøm om Topp 8 på nationals 2018 lagt på is.

1-2
DRAFT - Drafted in Pod 6 seat 1.
Pack 1 Pick 1 var Liliana, Untouched by Death.
Prøvde meg på blått i første pakken, men fortsatte i svart.
I andre pakken så ble det lite eller ingen blå kort fra setet over meg. Da ble det meste svart og en del mer zombier. Da starter det å se ut som mono black zombi-ish deck.
Tredje pakken var en Death Baron pick 1 som er perfekt. Fortsatte i svart og registrerte til slutt 26 svarte kort. 22 ble med i decket, sammen med
Meteor Golem og 17 swamps.

Nationals Draft

Booster Draft / Turneringsspil

Av: verzutiko
15:04, 29/8 -18

verzutiko kommenterer:
- ingenting :( -
Kategori: Turneringsspil
Format: Booster DraftStørrelse: 40 kort
Farger:
Eksporter til! Magic Online
Eksporter til! Apprentice
Eksporter til! Magic Workstation
Skriv ut
137,-
Manakurve
Fargefordeling
Spill mot gullfisken! [lek]229806[/lek]
Kjøp kortstokken! Prox kortstokken!


Gallant CavalryLoxodon Line BreakerCentaur Courser
Runde 5 (draft 1/3) mot Helge Ratvik - Green-White
Game 1: Helge måtte mull til 6, jeg satt med mine 7. Ikke veldig spennede første 3 turene, men en Hired Blade på Helges endstep og Liliana på tur 4 fikk var en god start + del zombies som fikk brukt -2 på liliy og tatt ned motstand. 1-0 til meg.

Game 2: Ble igjen litt tregt, men fikk igjen kurvet ut. OP fikk en del større creatures, men jeg hadde flygere om slo inn for the win.

2-0

Skilled AnimatorTezzeret, Artifice MasterAviation Pioneer

Runde 6 (draft 2/3) mot Kim Carlsen - Blue-White (artifacts matter)
Kim er en av Stavanger gjengen, men også en av de jeg har spilt sammen med lengst. Fersk av Protour M15 møtte jeg han på uken etter FNM hvor han slo meg med sitt Boros Burn i standard.
Game 1: Kim måtte mulle til 6, jeg holder på mine 7. Fikk 1 drop inn i 2 drop og 4 drop var liliana. Kim fikk ned en av semi-bombene og gjorde om scrollrack til 5/5 og fikk slått ned lilliana men jeg holdt aggresjonen oppe og fikk seier.

Game 2: Kim viste mer av decket sitt, og fikk ut synergien og ble flygende beat down. Fikk igjen liliana som levde et par turer. Siste runde kom ned til Infernal Reckoning på 5/5 artifact for å overleve. OP på 7 liv og ingen blockers. Hadde to 2/2 for å slå ned til 3 liv og Skeleton Archer til å pinge 1 og liliana måtte treffe med +1 for å bli 0. Men liliana bommet så Kim tok seieren.

Game 3: Begge mull til 6 på siste game. One-lander og scry til bunn, men mista likevel andre land drop. Fikk på tur tre men hang etter hele gamet. Når jeg så et håp, landet Kim Tezzeret, Artifice Master og fikk god card advantage. Tok noen turer med han slo likevel gjennom med flyers.

1-2

Vine MareDruid of the CowlColossal Dreadmaw

Runde 7 (draft 3/3) mot Sveinung Bjørnerud – Green-Red
Game 1: Startet med to dropp inn i to drop, mens Sveinung fikk Vine Mare og mot mono black er det tydeligvis bra. Tapte den ganske raskt.

Game 2: Begge mull til 6. Ikke så spennende desverre. Fikk curve ut men min 2/1 Child of Night stiller seg dårlig opp mot 1/3 Mana Elf. Fell Specter gjorde noen life points i luften med store trample dyr to seieren til slutt.

0-2

Alt i alt var nok deckets powerlevel over gjennomsnittet. Så aldri Death Baron, men til gjengjeld hadde jeg en Planeswalker i draft. Litt kjip avslutning på turneringen med 3-4 totalt, men er alltids neste år.


BELØNNET! Denne artikkelen ble belønnet med 200 kreditter . Gratulerer NudeintheDark! Vil du også skrive for NorskeMagic og ha sjansen til å vinne kreditter? Upload din artikel her på sitet.

 

Artikkel-tilbakemelding

Ingen har kommentert "Turneringsrapport - Nationals 2018" enda.


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

  Murders at Karlov Manor Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!