Magic the Gathering
Magic the Gathering3205 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Recension | Intervju | NoM | Judge

Velkommen til NorskeMagics artikler! Her finner du massevis av interessante og morsomme artikler om alt fra turneringer til måter å spille multiplayer-Magic på. Dykk ned i det massive arkivet vårt!
Vil du selv skrive en artikkel? Vi publiserer og belønner! Klikk linken nedenfor, så ser redaksjonen artikkelen, og de vil deretter avgjøre om den blir publisert eller ikke.
Vil du kanskje bidra til vår artikkelserie Deckdoktoren med et deck som trenger forbedringer? Ta i bruk denne formelen!

Legg til ny artikkel

1892 Artikler
sorter etter: Dato - navn - artikkeltype - Forfatter

 

Turnering [Standard]
Turneringsrapport Standard PTQ GP Bologna 2017

Forrige helg var jeg på Grand Prix Bologna. Til tross for at jeg hadde 2 byes og følte meg godt forberedt til Amonkhet sealed, gikk hovedturneringen der dårlig, fra 4-0 til 4-5. Heldigvis hadde jeg annet å ta meg til på søndagen. Jeg spilte PTQ som var standard, og denne gikk svært bra. Jeg kom meg inn i top8, men tapte dessverre der i kvartfinalen. Her er en turneringsrapport med litt analyse.

av erlendk
#17 PT Points Yearly
#14 PWP Yearly
#19 PWP Lifetime
08:00, 12/5 -17
läst 21228 ggr.
Skriv ut artikkel
2 Kommentarer

Kortstokk
På turneringen spilte jeg kortstokken Marvel Superfriends. En Aetherworks Marvel liste med en del planeswalkere i tillegg til den umettelige Ulamog, the Ceaseless Hunger. Jeg har det siste halvåret i standard spilt mye med kortet Aetherworks Marvel, og jobbet meg gjennom ulike versjoner. Fra de første som var fullt ut kombo, med både 4x Ulamog, the Ceaseless Hunger og 4x Emrakul, the Promised End, til de mer modne versjonene med delirium, ishkanah, grafwidow og chandra, torch of defiance. Hvor man ikke var helt avhengig av Marvel for å spille ut strategien sin. Emrakul ble bannlyst, og man måtte tilpasse seg. Ulamog ble igjen den nye store trusselen, og listene endret seg mer til å spille på energi og verdigenerering generelt. Kortene Rogue refiner og Whirler Virtuoso viste seg å være svært effektive.

Listen jeg spiller er mest en videreføring av sistnevnte, en god midrange liste. Med mange kort som gir meg mye verdi, og flere måter å vinne spill på. Enten det er å spille mange dyr, lage thopter tokens, generere mer verdi enn motstanderen min via planeswalkere, eller å snurre på Marvel. Listen er designet for at man ikke må ha Marvel for å kunne vinne, og at man skulle ha flere gode treff på Marvel. I tillegg har jeg jobbet med et "transformational sideboard", inspirert av andre spillere på lignende lister. Som Fredrik Skauen på RPTQ hvor han fikk invitasjon til Pro Tour. Og i samme stil som Raphael Lévy med sin Temur Dynavolt liste, på GP Utrecht, hvor jeg var heldig som fikk spille mot han og diskutere strategien.

Kortstokken:

Superfriends Marvel

Standard / Turneringsspil

Av: erlendk
19:17, 11/5 -17

erlendk kommenterer:
Top8 PTQ GP Bologna 2017

Aetherworks marvel liste etter Amonkhet. Med bare to Ulamog, og flere planeswalkere som trusler, og med et transformational sideboard.
Kategori: Turneringsspil
Format: StandardStørrelse: 60 kort
Farger:
Eksporter til! Magic Online
Eksporter til! Apprentice
Eksporter til! Magic Workstation
Skriv ut
1894,-
Manakurve
Fargefordeling
Spill mot gullfisken! [lek]214151[/lek]
Kjøp kortstokken! Prox kortstokken!
Vi var 127 spillere på PTQ, som da ble 7 runder å spille (akkurat ikke nok spillere for 8 runder).

Aetherworks MarvelWoodweaverUlamog, the Ceaseless Hunger

Match 1: vs. Temur Marvel, on the play
Han spiller en typisk Temur Marvel liste, med 4x Ulamog, the ceaseless Hunger og en plan på først og fremst treffe disse med Aetherworks Marvel. At jeg går først er en stor fordel i kampen. I første spill holder jeg en hånd med 3 land og 4 gode spells, blant annet Marvel, og to Servant of the Conduit. Jeg spiller ut en tur 3 Chandra, Torch of Defiance for å fjerne hans Servant. Jeg er fremdeles et stykke unna de 6 energiene jeg trenger for å aktivere Marvel, så jeg holder den fremdeles på hånden. Han følger opp med å ta min servant med Harnessed Lightning, og Magma Spray på den andre jeg spiller. Han følger så opp med sin egen Chandra som gjør to skade rettet mot min, som jeg da mister. Jeg stopper på 3 land, mens han legger sin Marvel, som treffer Ulamog på første forsøk. Med bare 1 land igjen har jeg ingen sjangse.

Jeg tar ut Chandra, Flamecaller mot tredje Ulamog, the Ceaseless hunger og gjør ellers ikke så mye før neste spill. Jeg har en hånd med både Marvel og planeswalkere, blant annet en Nissa, Steward of Elements. Jeg får lagt kortene mine på kurve, Nissa på tur 3 går veldig raskt opp i lojalitet, mens han har en mer reaktiv hånd. Han spiller negate på min Marvel, som den var øremerket for. Men jeg skaper for mye press med Nissa og flere dyr sammen med planeswalkere. Han trekker ingen egne store trusler. Nissa ultimate gir meg spillet.

Siden jeg har sett han spille negate, og jeg ikke har disse selv, så velger jeg å legge til siden planen om å få spilt Marvel. Jeg tar de fleste ut sammen med Ulamog og Woodweaver's Puzzleknot. Jeg tar da inn både Voltaic Brawler og Bristling Hydra. I siste spill kommer jeg aggressivt i gang, mens han ikke har noen gode dyr til å blokkere med eller Aetherworks Marvel innen tur 4. Han dør til Whirler Virtuoso, Voltaic Brawler og en Bristling Hydra han ikke kan stoppe effektivt.

Denne spilleren var forøvrig venn av Marcio Carvalho og var sammen med lagene DexArmy og DexThird i forberedelser til Pro Tour, han spurte meg i ettertid om han kunne få listen min til dems testing. Alltid hyggelig å få slike etterspørsler.

1 - 0


Toolcraft ExemplarHeart of KiranUnlicensed Disintegration

Match 2: vs. Mardu, on the draw
Jeg møter en av mange Mardu spillere jeg har observert i turneringen. Han starter, noe som kan være problematisk, da de kan klare å være raskere enn Marvel. Han får meg ned på 12 liv innen tur 3, men jeg klarer å stabilisere med Harnessed Lightning og tur 4 Aetherworks Marvel som treffer Ajani Unyielding. Hen fortsetter å legge trusler, og fjerner noen av mine med Unlicensed Disintegration. Jeg holder meg oppe ved 10 liv takket være Woodweaver's Puzzleknot, og får da samtidig flere aktiveringer med Marvel. Han drukner til slutt i mine planeswalkere og dyr.

Jeg velger å gå for en litt typisk sideboard mot aggressiv Mardu, selv om de ofte velger å gå tregere etter første spill. Jeg antar likevel at han vil være aggressiv siden han går først. Jeg tar inn den tredje Ulamog, the ceaseless hunger, aether meltdown, whirler virtuoso og alle tre kozilek's return. Jeg vil øke sannsynligheten for å treffe Ulamog på Marvel. Return kan potensielt ta veldig mange dyr om han har en aggressiv start med flere toolcraft exemplar og scrapheap scrounger. aether meltdown er perfekt til Heart of Kiran og Whirler Virtuoso kjøper meg tid, samt thopter tokens kan ta ned planeswalkerne hans. Andre spill er veldig likt det første, men når jeg begynner å stabilisere, uten Marvel i spill, så ser han gjennom graven sin. Han oppdager at han hadde glemt kortet cut // ribbons som har ligget der siden starten av spillet. Han spillert aftermath på kortet og jeg dør.

I siste spill holder jeg meg til samme strategi som forrige. Jeg holder en hånd med Ulamog på hånden. Noe som effektivt ofte vil være et dødt kort, men resten var bra. Som en sterk mulligan. Det første kortet jeg trekker er desverre enda en Ulamog, noe man må forvente skjer en gang i blant. Han har ikke den mest aggressive starten, og jeg klarer å svare hans trusler. Jeg ser ingen Aetherworks Marvel i løpet av dette spillet. Etter hvert innser jeg at jeg faktisk kan legge en plan om å spille Ulamog fra hånden min. Jeg klarer å komme meg opp på 10 land i spill, og spiller Eldrazi kjempen. Den sender to trusler i eksil, og jeg teller motstander på færre enn 40 kort igjen i kortstokken. Jeg følger opp neste tur med den andre Ulamog etter å ha slått med den første, noe som fjerner hans siste trusler.

2 - 0


Gideon, Ally of ZendikarChandra, FlamecallerOath of Liliana

Match 3: vs. Mardu, on the draw
Jeg møter den samme spilleren som jeg spilte mot siste runde dagen før i hovedturneringen. Han har en playmat med bilde av Super Mario, jeg har en deckbox med samme bildet. Morsomme tilfeldigheter. I første spillet har han to toolcraft exemplar, men ingen artifact til å følge opp. Han har Gideon, Ally of Zendikar, men klarer likevel ikke å sette meg under voldsomt press. Jeg trekker svar på de fleste truslene han har, og har dyr til å blokkere med. Han kan ikke angripe med Gideon, uten at den dør tilbake. Jeg trekker meg inn i Ulamog på hånden, men heldigvis får jeg kastet de i graven med Chandra, Flamecaller, og får nye kort. Chandra tar raskt over spillet.

Sideboardet mitt er likt som i forrige match mot Mardu. Jeg velger å holde meg på samme plan, spesielt med han som spiller først. Han må desverre mulligane helt ned til 3 kort, og har ikke noen sjangse når jeg holder en hånd med 7 gode kort. Det eneste korten han fikk spille var oath of liliana.

3 - 0


GlorybringerWalking BallistaRelease the Gremlins

Match 4: vs. Mardu, on the play
I første spill har han en aggressiv kurve med toolcraft exemplar, heart of kiran og scrapheap scrounger. Hånden min er heller suboptimal, og jeg taper raskt.

Jeg har nå spilt flere spill mot Mardu, og jeg har sett at selv om de går først mot meg, så velger de likevel å ta inn tregere kort til kampen. Jeg har sett kort som oath of liliana, release the gremlins og transgress the mind. Jeg velger derfor nå å gå litt mer aggressivt frem. Jeg beholder noen eksemplarer av Marvel og Ulamog, men tar ut Chandra, torch of defiance, woodweaver's puzzleknot og nissa, steward of elements. Inn kommer alle dyrene fra sideboard. Jeg starter aggressivt og han følger opp. Vi kommer til min tur 5 hvor han har heart of kiran og gideon, ally of zendikar i spill, sammen med en token 2/2 knight ally. Jeg tar turen min, spiller magma spray på token, og angriper med rogue refiner på Gideon, voltaic brawler på han. Etter at han har brukt lojalitet fra Gideon til å betale crew for Heart of Kiran, spiller jeg harnessed lightning før han får blokkere. Etter dette klarer han aldri helt å ta igjen initiativet i kampen.

Jeg beholder fremdeles omtrent samme strategi, og tar samtidig inn 2x kozilek's return som sikring mot en aggressiv start. Dette viser seg å bli dagens mest spennende spill. Han kurver ut godt, og jeg klarer akkurat å bremse truslene hans nok til å ikke tape. Jeg blokkerer aggressivt mine servant of the conduit mot hans toolcraft exemplar og får spilt aether meltdownheart of kiran. Han har Cut // Ribbons i graven sin. Jeg spiller Aetherworks Marvel med nok energi til aktivering, men holder den igjen. På sin tur har han meg på 3 liv og spiller Aftermath av Cut // Ribbons på en dødelig størrelse. Jeg aktiverer Marvel i respons og treffer Woodweaver's puzzleknot, ender da på 2 liv. Jeg ofrer min puzzleknot og går til 5 liv. Han spiller glorybringer på sin neste tur, angriper uten exert da jeg bare hadde en rogue refiner i spill. Jeg aktiverer så marvel igjen før declare blockers og treffer whirler virtuoso. Jeg lager en thopter token som blokkerer og ender på 11 energi. På min tur legger jeg land, slår med Refiner som uansett ikke kan blokkere i luften og gir turen videre. Han spiller en walking ballista med 3 counters. Han angriper med Glorybringer, exert med 4 skade på min whirler virtuoso som target. Jeg bruker dens ability for å lage en token, han fjerner en counter fra Ballista, ødelegger den og jeg får energi. Dette skjer to ganger til, jeg betaler 3 energi hver gang, men får også en tilbake når token dør. Dermed får jeg laget en fjerde token som kan blokkere før jeg mister Whirler. Jeg spiller rogue refiner fra min hånd, og trekker meg inn i release the gremlins. Han spiller en ny Ballista med 3 counters, dragen untapper ikke. På min tur trekker jeg en ny aetherworks marvel. Jeg spiller Release the Gremlins med 3 targets, hans Heart of Kiran som jeg har enchanted med aether meltdown, hans Walking Ballista og min egen Aetherworks Marvel. Han ofrer ballista og får meg ned på 1 liv. Jeg spiller harnessed lightning med min andre marvel på dragen hans. Jeg vinner spillet akkurat med mine 2 rogue refiner og 2 gremlin tokens. Han viser meg kortene han trakk, der var Unlicensed Disintegration, som han trakk turen etter at jeg ødela alle artifactene...flaks.

4 - 0


Scrapheap ScroungerVoltaic BrawlerBristling Hydra

Match 5: vs. Mardu, on the draw
Igjen mot Mardu. Han spiller først, og har en svært aggressiv start, hvor han spiller dyr eller kjøretøy hver tur, mitt dyr blir ødelagt av unlicensed disintegration. Jeg taper tur 5.

Denne gangen velger jeg å prøve lykken, jeg går fullt ut på transformational sideboard. Ut med alle Aetherworks marvel, woodweaver's puzzleknot og ulamog, the ceaseless hunger. Og dermed inn med alle voltaic brawler, whirler virtuoso og bristling hydra. Jeg har en veldig sterk hånd med 2 Brawlers og en Virtuoso. Mine dyr kommer ut tidlig, mens han fjerner Virtuoso med Transgress the mind. Han har rett og slett ingen svar til begge voltaic brawler, han får spilt anguished unmaking på en (antakeligvis tiltenkt Marvel eller Ulamog) og taper. Motstanderen min rister på hodet i det vi skal gå til sideboard før tredje spill.

Jeg mistenker at han kanskje går tilbake til å være aggressiv over å spille kontrollkortene. Jeg tar dermed inn alle mine Marvel igjen, sammen med Puzzleknot og Ulamog. Det viste seg at han tok ut alle svar til Marvel igjen, fulltreffer for min del. jeg får bremset starten hans, og får spilt en tur 4 Marvel med treff på Ulamog. Jeg vinner spillet raskt deretter. Utspilling med sideboard strategi føles godt.

5 - 0


Dread WandererRelentless DeadLord of the Accursed

Match 6: vs Black Zombies, on the draw
To runder igjen, og vi er begge 5-0. Vi har sett på listene, og vet at draw ikke nødvendigvis er helt fullstendig trygt. Vi spiller. Han er på Black Zombiers en ny liste i formatet, som fikk sterkt tilskudd fra Amonkhet i form av Dread wanderer, lord of the accursed og liliana's mastery. I første spill får han ut en kurve fra og med tur 1 med Dread wanderer og flere relentless dead. Innen jeg begynner å få ut mine spells og har Marvel i spill, er dette for svakt når han kan gi alle sine zombier menace med lord of the accursed.

Jeg anser Aetherworks marvel sammen med ulamog, the ceaseless hunger og woodweaver's Puzzleknot som heller svakt i denne kampen, da jeg ikke får blokkere effektivt, han har veldig mange dyr. Jeg går dermed aggressivt igjen, som forrige match. I andre spill får begge to ut mange dyr. Jeg angiper mine voltaic brawler og rogue refiner aggressivt inn i hans relentless dead. At han får de tilbake igjen er helt greit for min, ettersom dette kveler hans ressurser. Jeg har samtidig en whirler virtuoso i spill som lager hele 5 thopter tokens. Han rekker aldri å helt legge om til å slå meg tilbake. Og når man Chandra, flamecaller kommer i spill, har jeg for mange angripere.

I det vi skal til å gjøre oss klare for tredje spill, blir han ropt opp på høyttalerne i hallen, en dommer kommer bort til oss. Motstanderen min hadde avtalt å hente premiene og gjøre noen greier for en kompis av han som måtte dra før en turnering tidligere var over. Dommeren melder i fra om at han må da gi fra seg kampen mot meg, eller si fra seg premiene til kompisen. Motstanderen min spør da om det er greit å ta en draw, siden han ikke ønsker å la kompisen miste premiene sine. Ettersom at jeg antar det blir heller vanskelig å vinne mot han når han går først i siste spill, går jeg med på draw.

5 - 0 - 1


I siste runder har vi bekreftet at dobbel draw er trygt. Det vil da bli ren top8 på 18 -og 17-poengere. jeg går inn som 5. seed.

5 - 0 - 2


Generelt i turneringen var det definitivt mest av Mardu, men det var også flere på den nye Black Zombies listen. Noen var på ulike variasjoner av kontroll, enten Jeskai, Temur eller UR med og uten Dynavolt Tower. Det var spillere på naya og BW med planeswalkers, både Temur og Bant Marvel. Og det var spillere på emerge.

I top 8 hadde jeg med meg: 2-3 Black Zombies (den tredje husker jeg ikke om heller kan ha vært UR emerge), 1 GB delirum, 3 Mardu og meg på Marvel. Vi blir ledet frem til et område som er satt opp avlukket som en liten scene. Top8 spillematter er lagt ut og flere tilskuere samler seg rundt. En staselig opplevelse.


Vessel of NascencyIshkanah, GrafwidowNissa, Vital Force

Kvartfinale: vs GB Delirium, on the draw
Av alle spillerne jeg kunne møtt, vil nok dette være den jeg i utgangspunktet hadde mest lyst å møte. Da GB generelt har slitt veldig med å kunne slå Aetherworks Marvel og ikke er raske nok til å gå under. En drømmematch.

I første spill kommer han i gang akkurat slik GB delirium ønsker, med vessel of nascency, grim flayer og liliana, the last hope. Jeg blokkerer med servant of the conduit, men han har grasp of darkness, som gjør at Flayer med trample likevel slår meg. Jeg får fjernet den med harnessed lightning, og min chandra, torch of defiance holder hans Liliana unna ultimate. Jeg får tiden jeg trenger for å finne Aetherworks marvel, han klarer ikke å skape nok press med ishkanah, grafwidow, og til slutt kommer ulamog, the ceaseless hunger ut, jeg tar første spill.

Jeg er glad for å vinne første, og føler semifinalen er nær. Jeg gjør ikke store forandringer før neste spill, da min hovedplan er såpass sterk mot GB, og jeg ikke vet hvor mange svar han kan trylle frem av sideboardet.

I andre spill går han tur 2 transgress the mind som tar hånd om min aetherworks marvel. Deretter fortsetter spillet videre veldig likt som første. Han kommer tidlig i gang med delirium, og jeg får stoppet truslene hans. Jeg blokkerer en Ishkanah med rogue refiner og bruker magma spray for å sende den i eksil. Jeg sitter etter hvert med en Ulamog, the ceaseless hunger på hånden, og satser på å få spilt den. Han har noen små 1/2 spider tokens som sammen med hissing quagmire slår meg sakte ned. Desverre sitter jeg på 9 land i spill tre turer før jeg finner det 10. Jeg spiller da Ulamog en tur for seint og taper spillet.

I løpet av andre spill så jeg mange kort som kunne stoppe min plan, han hadde transgress the mind, lost legacy, manglehorn og dissenter's deliverance. Et rimelig omfattende sideboard for å kunne stoppe Marvel. Om han får tatt Ulamog med Lost Legacy, samtidig som at han får ødelagt mine Aetherworks Marvel (potensielt ved å spille samme Manglehorn flere ganger fra graven), kommer jeg til å slite kraftig. Derfor velger jeg å satset på transformational sideboard igjen.

Jeg har en hånd med 3 land, ajani unyielding, chandra, flamecaller, servant of the conduit og rogue refiner. Helt innafor. Han spiller tur 3 Lost Legacy hvor han navngir Ulamog, the Ceaseless Hunger, ingen eksemplarer å finne. Han spiller Ishkanah, grafwidow uten å ha delirium, jeg enchanter den med aether meltdown (inne for å stoppe grim flayer først og fremst), dette for å beskytte min chandra, torch of defiance som jeg får ut turen etter igjen, etter å ha endelig trukket mitt 4. land. Han fjernet min servant. Han tilkaller en dommer før han skal gjøre sitt neste spill. Han har bare tre typer kort i graven, ingen av de creature. Han spiller så en ny Ishkanah, dommeren bekrefter at han får delirium trigger på stack. Han ofrer den Ishkanah som jeg har enchantet, siden den er legendarisk. Han resolver derfor delirium trigger med tre tokens. Dommer sier dette var riktig og forlater oss. Min Chandra setter press på han, før han spiller Never // Return. Og jeg sitter nå fast med 2 chandra, flamecaller og ajani unyielding med 5 land. Mens jeg venter på land får han ut nissa, vital force, og dette kortet alene gjør nå at det i praksis er helt umulig for meg å lande mine planeswalkere. Jeg trekker en nissa, steward of elements hvor jeg får scry 2, jeg legger plains på top. Han spiller så lost legacy og navngir whirler virtuoso, dette gjør at jeg må stokke om kortstokken min, og trekker ikke land igjen neste tur. Godt spill av motstanderen. I det han vinner spillet, og match. Så kommer en annen dommer bort til oss og sier at det faktisk ikke var riktig av han å få delirium trigger når han spilte sin andre Ishkhana. At delirium abilities ikke går på stack med mindre man faktisk har delirium. Jeg tenkte det var rimelig å anta at denne ability gikk på stack, men ikke resolvet uten. Jeg tror uansett ikke det hadde noe å si. Jeg tror rett og slett ikke jeg kunne ha slått Nissa, vital force i denne kampen, da jeg trakk mitt 6. land alt for sent.


Sweltering SunsCensorDescend upon the Sinful

Dermed var PTQ eventyret over for denne gang. Jeg er veldig fornøyd med å nå inn i top8, det var en veldig spennende og intens turnerning fra start til slutt. Jeg klarte desverre å miste top8 spillematten rett etter kvartfinalen var over.

Det blir spennende å se hvordan Aetherworks Marvel kommer til å gjøre det fremover, spesielt på Pro Tour. Jeg tror listen stiller veldig sterkt. Den spiller godt mot Mardu. Er i utgangspunktet veldig sterk mot andre midrange lister. Den føles litt svak mot de virkelig aggressive listene, som RW Humans, eller Zombies. Marvel er i utgangspunktet veldig svak mot kontrollister, hvor de bare trenger å passe på at Marvel aldri får kommet i spill. Men når det er sagt, føler jeg at den sideboardplanen jeg har, hjelper veldig mye. jeg kan sette tidlig press, og før eller siden må de håndtere mine dyr, for så at jeg kan spille planeswalkers. Hvor alle de kan generere mye verdi. Jeg er rimelig fornøyd med mainboard som det er. Jeg får generelt mange hender som kan holdes, få mulligans. Kurven føles god. Jeg ble mektig imponert over både nissa, vital force som jeg spilte mot, og chandra, flamecaller som jeg spiller selv. Disse ser ikke veldig mye spill i standard om dagen. Et kort jeg føler kunne fått en plass er sweltering suns, men jeg er fremdeles veldig i tvil om denne er bedre enn kozilek's return. Instant er bra, men 3 skade er mye bedre mot lister som zombies, hvor de raskt ender på 3 toughness takket være lord of the accursed. Jeg har også sett spillere som spiller Marvel mer som en kontrolliste, med censor, glimmer of genius og torrential gearhulk. Eller Bant, hvor de kan spille fumigate eller descend upon the sinful instant med marvel. Men jeg mener Temur med maksimalt antall trusler stiller sterkest. På mange måter slik 4-color Saheeli brukte å styre på før bannlysning.

Neste forsøk på å nå Pro Tour blir GP København og RPTQ København! Takk for meg.


BELØNNET! Denne artikkelen ble belønnet med 100 kreditter . Gratulerer erlendk! Vil du også skrive for NorskeMagic og ha sjansen til å vinne kreditter? Upload din artikel her på sitet.

 

Artikkel-tilbakemelding


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

oboy

MEDLEM
Karlstad
Sjult bra raport! Och bra spelat!

15:05:45, 9/7 -17
verzutiko

DOMMER L2
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
Tusen takk for en meget fornøyelig turneringsrapport! :)

08:55:30, 12/5 -17
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!