NoM
SvM TV - Introducing the Streamers!
Via svenskamagic.com

Höstens nya streamäventyr börjar kl 15:00 Torsdag 26/9.
Här följer en presentation av vårt projekt och våra streamare.
Häng med!

av duddelutten
01:38, 25/9 -13
läst 5382 ggr.

1. Bakgrund
Förhoppningsvis har du sett SvM TV flimmra förbi, antingen här på Svenskamagic.com eller på Facebook.com/SvMTV, hur som helst följer här en kort presentation av vårt projekt.

SvM TV är ett fristående projekt som startades i Juli 2013. Vår idé är att skapa en gemensam stream för att kunna garantera underhållning varje dag, av ett stort urval streamare och med hög kvalitet. För spelare som tidigare försökt ge sig på streaming uppstår en del problem omgående; det är svårt att vara online och streama varje dag för att skapa en kontinuitet på grund av andra saker man måste göra i livet; det är dyrt och svårt att finansiera – med andra ord blir det mycket slit för en liten hobbyverksamhet. Vad SvM TV erbjuder streamare är en möjlighet att ta del av en gemenskap, ett nätverk och chansen att kunna streama en gång i veckan vid utsatta tider och samtidigt gynnas av att streama i en kanal som regelbundet broadcastar några av våra bästa spelare. Du får som streamare din egen dag i tablån där det är du som står för underhållningen i en kanal som redan har en upparbetad och trogen tittarskara. Att bygga upp en stor tittarskara på egen hand är svårt utan att ägna extremt mycket tid på sin stream. Det finns de som lyckats med detta; jag tänker framför allt på Jan van der Vegt ”DyzL” och Michael Jacobs ”Darkest Mage”. Något vi kan lära oss av dessa framgånsrika streamare är att det gäller att vara internationell. Därför kommer SvM TV hållas på engelska.

2. SvM Streamers

Måndagar – Jon WestbergJon är kanske Sveriges största streamare på Twitch.tv när det gäller magic online. Han håller sig alltid uppdaterad på metagamet och är en notorisk brewer och tuner. Jon är 19 år och från Västerås och har redan fina meriter såsom Top 8 GP Malmö, Top 64 GP Göteborg & Warzawa. Jons konstanta närvaro på magic online har resulterat i en MOCS top8 och ett tiotal PTQ Top8or.
Måndagar mellan 18:00-23:00 kommer Jon bjuda på en blandning av Standard, Drafter men favoritformatet är Sealed Deck.

Tisdagar - Joel LarssonJoel ”Heffaklumpen” ”Proel” ”Swedish Kibler” Larsson är en av Sveriges absolut största magicprofiler och hans meritlista är redan i världsklass. Ingen har väl undgått att missa Joels uppvisning under Pro Tour Gatecrash där hans UWR-build tog sig hela vägen till finalen. Hans resumé innefattar även en andraplats vid Team GP Utrecht, Top 4 GP Manchester, Top 8 GP Prague & GP Pittsburgh samt en 10:e plats vid Pro Tour Nagoya. Inte nog med att vi är stolta över att kunna presentera Joel Larsson som en av landets bästa spelare så berättar statistiken att Joel har den bästa Win% i Limited 2011-2012… i världen!

Joel bor i Stockholm och förutom att ha samlat 91 Pro Points har han representerat svenska laget 2011 och 2013. Kolla in när han streamar på SvM TV på Tisdagar från 13:45!
Onsdagar - Michael BondeMichael Bonde är en av Danmarks bästa spelare och medlem i Team Rocket. Han och hans Death & Taxes gick Top 4 vid GP Strasbourg och senare i år får vi följa vår favoritdansk under Pro Tour Dublin. Utöver sina legacyskills har Bonde visat upp att man kan åka till USA och vinna en SCG Open. Vi är stolta över att presentera Michael Bonde och tackar danskarna för att de lånar ut honom.
Michael Bonde streamar på SvM TV Onsdagar efter downtime (ca: 20:30) – och enda in på natten!
Torsdagar - Joakim SöderqvistJoakim Söderqvist har inte spelat magic överdrivet länge, men har redan radat upp fem PTQ Top8or, varav flera på magic online. Joakim är en regular på Europeeiska GPs och är riktigt bra på att nästan gå dag 2. På kort tid har Joakim blivit en etablerad och respekterad spelare både i Stockholm, där han bor, och när han tidigare streamat på twitch. I sin stream kommer han testa inför kommande GPs och näst på schemat står Modern inför GP Antwerpen – Missa inte Torsdagar 15:00 för en heldag med riktigt bra magi.

Joakim är dessutom en av de drivande krafterna i SvM TV och en stor anledning till att vi är där vi är idag genom sin roll som streamtekniker.
Fredagar - Tobias "Scale" FjellanderTobias Fjellander, bättre känd inom magic-Sverige under sitt nick ”Scale” är inte bara en bra magicspelare, utan alla svenska judges gudfader och PTQ-vinnare. Ryktet har spridit sig att Scale är en riktig talang i Momir Basic men kommer sannerligen bjuda på en massa olika format.

Scale streamar Fredagar 19:00-23:00 och kommer hänga en del i chatten på SvM TV och svarar gladeligen på regelfrågor och tipsar om annat judgerelaterat. Missa inte!
Lördagar - Roterande Bonusstream

Under lördagarna kommer vi ha ett roterande schema för alla som vill prova på att streama. Här kommer även SvM TV’s ansvariga att streama då och då för att berätta mer om tjänsten och bjuda på allmänt mysig magi. Några av de vi kommer se på lördagar framöver är:Per Carlsson: Judge, Eldsjäl, Goodguy, SvM Föreningen och Top 8 vid GP London!David Calås: Judge, organizer i Kalmar, ansvarig och projektinitiatör för SvM TV, Top 8 vid GP Lissabon och Top 64 vid GP London.Björn Andreasson: Beakid. No further explanation needed. Evigt popular och mysig småbarnspappa som lagt ner sin själ i att utveckla SvM till vad det är idag. Designar och underhåller SvM TV och en av projektets grundare.Olle Råde: En av Sveriges genom tiderna bästa och mest framgångsrika spelare med massor av vinster, exemeplvis på Pro Tour Columbus, Invitational i Hong Kong och GP Stockholm, regular på PT:s och GP:s, arbetar numera även en del för Coverage på GP:s. Olle är ganska blyg när det kommer till att streama och har inte riktigt insett hur sjukt bra det kommer bli när det väl är dags, så för er som vill se Olle som ett återkommande inslag i SvM TV, pusha på! #Baskerupproret
Söndagar - Jonathan BergströmJonathan Bergström, mer känd som JonteB i Sverige är en riktigt skicklig spelare som hela tiden levererar nya resultat i världsklass när man som minst anar det. Genom att hämta kraft från Team Habo lyckades JonteB & c:o vinna Team Grand Prix Utrecht 2013 där man slog ut vårt andra svenska lag i finalen. Utöver att kunna titulera sig Grand Prix Champion sträcker sig JonteB’s meritlista långt och innefattar även Top 4 GP Stuttgart 2007 och 6st Top8or under Nationals. 62 lifetime pro points.

Missa inte JonteB, söndagar 19:00!3. Information

Fullt streamschema hittar du på tv.svenskamagic.com/schedule och när vi är live ser du streamen på tv.svenskamagic.com eller på twitch.tv/SvMTV. Glöm inte att trycka på follow för att få notifieringar direkt när vi går live.

Vi finns även på Facebook, där vi bland annat hållit stora utlottningar av Hearthstone Beta Keys, Facebook.com/SvMTV

Är det någon speciell magicprofil du gärna skulle se att han eller hon streamar för SvM TV? Skriv isåfall vem och varför i kommentarsfältet i artikeln eller maila oss på tv@svenskamagic.com - så ska vi göra vårt bästa för att göra SvM TV till det ni önskar!

Är du intresserad att streama hos oss? Hör isåfall av dig till oss genom att maila till tv@svenskamagic.com så pratar vi!

Vill du synas på vår stream? Om du vill att du eller ditt företags namn ska synas på vår stream i form av en sponsor till SvM TV kontakta oss på samma mailadress, tv@svenskamagic.com.

Följ oss även på twitter! twitter.com/svmtv eller använd #SvMTV


Missa nu inte PREMIÄRSTREAMEN 26 SEPTEMBER kl 15:00 börjar det!
Under sändningen kommer vi även lotta ut lite spännande saker och göra det riktigt mysigt.

 

Artikkel-tilbakemelding