Magic the Gathering
Magic the Gathering2717 MEDLEMMER 34 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Recension | Intervju | NoM | Judge

Velkommen til NorskeMagics artikler! Her finner du massevis av interessante og morsomme artikler om alt fra turneringer til måter å spille multiplayer-Magic på. Dykk ned i det massive arkivet vårt!
Vil du selv skrive en artikkel? Vi publiserer og belønner! Klikk linken nedenfor, så ser redaksjonen artikkelen, og de vil deretter avgjøre om den blir publisert eller ikke.
Vil du kanskje bidra til vår artikkelserie Deckdoktoren med et deck som trenger forbedringer? Ta i bruk denne formelen!

Legg til ny artikkel

1773 ARTIKLER
Sorter etter: dato - navn - artikkeltype - forfatter

 

Diverse
Planechase 2012 preview: Baleful Strix

Den 1. juni er det nye Magic-produkter på gaten: Planechase 2012 Edition. Vi har vært så heldige å få et preview kort fra denne serien, Baleful Strix:

av verzutiko
#14 PWP Seasonal
09:31, 22/5 -12
läst 2540 ggr.
Skriv ut artikkel
6 kommentarerPlanechase er et casual multiplayer-format med de samme regler som "normal" Magic, men det er også et Plane som du befinner deg på. De forskjellige Planes har forskjellige gode og dårlige effekter. Du kan også møte Phenomenons. Hvis du vil vite mer om Planechase, anbefaler vi denne artikkelen.

Når et kort har "Draw a card" på, og kun koster to, er det som regel et godt kort. Baleful Strix er ikke noe unntak. I tillegg til at den trekker et kort for kun to mana, kan den også fly OG har deathtouch. Den vil nesten alltid være 0 for 1 da din motstander enten skal angripe inn i den og mister et dyr, eller han skal bruke removal på den. Det vil si at du har brukt "0" kort på Baleful Strix, da den erstatter seg selv, mens din motstander har et kort mindre. Whats not to like?!

I tillegg til å være en god blocker er det også masser kombo-potentiale i Baleful Strix. Peel From Reality? Cloudshift? Ghostly Flicker? Og det er bare noen kort fra Avacyn Restored. Alle flicker- og bounce-effekter er gode med Strix.

I det hele tatt et godt Creature som jeg alltid ønsker å se i min åpningshånd når jeg spiller Planechase!

 

Artikkel-tilbakemelding


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

verzutiko

ADMIN
REDAKSJON
GULLMEDLEM
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
@oyzar: 2 timer deadline mens jeg var på jobb førte til en rask klipp og lim samt oversettelse fra den danske preview-artikkelen. Fikk med andre ord ikke tid til å dykke dypt ned i materialet.

Men takk for dine tilbakemeldinger. Ninjaer med denne er jo bare awesome! Kom på at denne ikke kan brukes i Modern da kort som ikke kommer i vanlige ekspansjoner ikke er lovlige i formater med unntak av Legacy og Vintage.

08:08:02, 23/5 -12
oyzar

MEDLEM
Bærum
Dette kortet er nok kanskje til og med legacy spillbart. Elvish Visionary, Coiling Oracle og Silvergil Adept har alle sett spill i legacy (dog i veldig forskjellige decks). Usikker på hva slags deck som vil ha et slik dyr dog. Deathtouch på en 1/1 er bedre defensivt enn offensivt, men de fleste decker med dyr kan jo deale med en 1/1... Den hjelper med metalcraft for Mox opal, den trigrer sword of the meek, den bærer en jitte meget vel. Kortet er nok ikke bedre enn 1 mana removal for å deale med dyr(swords, lightning bolt, innocent blood osv), men det virker som det kan være ganske bra til å blocke tarmogoyfer, knighter, delvere, nimble mongeese. Hvis man spiller blå og sort og har bruk for en 1/1 flyver(til feks å være equipment) eller en artifact kan man godt vurdere denne over andre 2 mana removal og/eller cantrip kort. For å bære equipment er det dog veldig mange andre bra alternativ i de fargene i bitterblossom/bob/snapcaster(og stoneforge) som koster 2, så mulig man også helst vil ha bruk for en artifact i tillegg. Put en cranial plating på og suit opp med berserk og man får masse tilnærmet unblockable skade. Det er også mulig at en versjon av "vial afinity" rett og slett vil ha en silvergil adept som trader +1/+0 for deathtouch og flying. Med Academy Ruins er det en fin "lås" mot feks rug (hvis å trekke et ekstra kort i runden samt få en 1/1 flying deathtouch i runden kan kalles en lås...)

Synes forøvrig det er ganske godt gjort å holde en preview av dette kortet uten å nevne ninjaer som jo decken den kommer fra er basert rundt.

23:35:58, 22/5 -12
verzutiko

ADMIN
REDAKSJON
GULLMEDLEM
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
Jepp, altfor bra i et limited format, selv om den er en uncommon. Skulle nesten vært Rare, men jeg føler ikke at den har Rare-auraen over seg.

Vil den noensinne se spill i Modern tror dere?

13:52:08, 22/5 -12
Krisjet

MEDLEM
Bærum
Det kommer neppe til å brekke noen formater, men det hadde vært mad value i limited. Kanskje det er derfor de ser sitt snitt til å trykke det i et sett som ikke kommer til å bli draftet på noen konvensjonell måte?

13:41:05, 22/5 -12
Even

DOMMER L2
FANTASY KING
Oslo
Dette dyret er jo altfor godt. Jeg hater "power creep", og dette er utvilsomt et tilfelle av power creep.

13:27:09, 22/5 -12
Sene

REDAKSJON
Asker

#1 PT Points Yearly
#6 PWP Lifetime
Skulle ønske denne hadde vært i et vanlig sett; hadde vært sweet i limited...

10:38:18, 22/5 -12
Oppdatert: 10:38:38, 22/5 -12
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!