Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 5 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Turneringer Alle turneringer | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | Rangering | Legg til turnering 

OMF Team Limited


OMF TEAM LIMITED

Format: Team Sealed Deck
Dato: Søn 8/10
Sted: Outland Storgata 26, Oslo (Oslo)
Påmelding: 12:00-12:30
DCI-sanksjonert: Ja
Kontakt: erlendk

MER INFO Oslo Magic Forening arrangerer Team Limited i Oslo 8.oktober.

Formatet er Team Limited Ixalan. Regular REL.


Pris per spiller:
- 150 kr for ikke-medlemmer.
- 75 kr for eksisterende OMF medlemmer.
- Gratis for nye medlemmer, vi kommer til å være tilgjengelige på stedet for spillere som ønsker å bli medlem av Oslo Magic Forening.


Om turneringen:
OMF ønsker i første omgang å arrangere en lavterskel lagturnering i Oslo. Vi ønsker at så mange som mulig kan delta, og det er derfor vi velger å legge oss på en relativt lav pris, og også lav premiestruktur. Vi ønsker velkommen alle, fra nye spillere som ikke har prøvd Team Limited før, til de ivrigste konkurransespillere som planlegger å dra på Grand Prix. Vi ønsker også å gi et ekstra godt tilbud for OMF-medlemmer.

OMF har planer om å arrangere flere lagturneringer fremover, formater som er relevant for de kommende Grand Prix på slutten av dette året, og hele neste år. Vi håper dette blir et populært tilbud.


Struktur:
Vi planlegger å fastette turneringen til å være 4 runder swiss med en forkortet Team Draft for de 2 eller 4 beste lag i turneringen.

Ved 7 eller færre lag vil vi ha draft for de beste 2 lagene. Det vil da være 1. mot 2. plass som drafter og spiller 1 match.

Ved 8 eller flere lag vil vi ha draft for de beste 4 lagene. Det vil da være 1. mot 2. og 3. mot 4. plass som drafter og spiller 1 match.

Grunnen til at vi har en forkortet draft er simpelt nok bare av hensyn til tid.

Spillerene betaler for totalt 5 boostere, hvor 4 fra hver går med til deres sealed pool, den siste boosteren går med i premiepotten. Vi kommer til å kjøre en flat premiestruktur hvor alle spillere på lag som går 2-2 eller bedre vil få minst en booster hver.

OMF kommer til å dekke alle boostere som går med til Team Draft, og samtidig dekke noen ekstra boostere for å jevne ut premieutdelingen til slutt. Igjen, fokus fra vår side er i denne omgang å være mest mulig inkluderende, det store målet vil sånn sett være å få laget sitt med på Team Draft.


I tillegg vil OMF muligens ønsker å skrive en liten rapport fra turneringen. Dette betyr at vi muligens vil ønske å ta bilde av vinnerlaget, samt gjennomføre en kort gjennomgang og analyse sammen med dem om deres Team Sealed. Hvordan de bygde kortstokkene, hvordan de tenkte osv. Denne legger vi ut på nett i ettertid.


Kort om Team Sealed:
Team Sealed er et format hvor man spiller 3 spillere sammen på et lag. Laget får 12 boosters som de skal bygge 3 kortstokker av, sideboard-kort må fordeles til spesifikke spillere. Spillerne på laget får posisjoner A, B og C. Når laget spiller mot et annet lag, vil da Spiller A fra hvert lag spille mot hverandre, B mot hverandre, og C mot hverandre. Disse spillerne spiller hver sin individuelle kamp, men man kan hjelpe hverandre som lag om avgjørelser og strategi. Matchen er vunnet når minst to spillere på samme lag har vunnet sine kamper.

- Tid er viktig i Team, la hver spiller få spille sin match, men hjelp dem om de ønsker. Ikke diskuter hver eneste handling, da går tiden og det er frustrerende for spillerne dere spiller mot.
- Hjelp hverandre med å kartlegge hvilke typer kort motstanderne deres har, og hvilke kort dere tror lagkameratene kan/kan ikke møte.
- Det er ulike strategier man kan gå for under bygging, det kan være lurt å kanskje diskutere dette på forhånd, tiden går fort når dere skal bygge 3 kortstokker av 12 pakker.


Kort om Team Draft:
Team draft spiller av to lag på 3 spillere. Når spillerne drafter, vil de sitte da annenhver spiller fra hvert lag ved siden av hverandre. Dette betyr at spilleren du mottar kort fra og som du sender videre til i draftrunden, alltid vil være på motstanderenes lag. Deretter bygger hver spiller en kortstokk hver, fra kortene de selv har draftet. Spillere kan da ikke utveksle kort mellom hverandre på laget. Men de kan hjelpe hverandre under bygging. Deretter vil vi i vårt tilfelle gjøre det slik at spilleren spiller sin runde mot motstanderen på motsatt side av bordet.

- Man må tenke litt annerledes under en lagdraft. Hvert eneste kort som laget ditt ikke plukker opp, er et kort som laget ditt kan møte. Dette betyr blant annet at å fjerne sterke kort du selv ikke kan spille, blir viktigere.
- Prøv å ikke gå i samme farger som dine lagkamerater, da får dere to dårligere kortstokker på ditt lag.
- Prøv sammen som lag, å kartlegge alle merkverdige kort dere har sett i løpet av draften. Da kan dere danne et bilde på hvilke bomber og trusler, evt. arketyper motstanderlaget deres har.

Det finnes ellers mye mer man kan lese seg opp på om strategi i Team.


<a href="http://magic.wizards.com/en/articles/archive/limited-information/introduction-team-sealed-strategy-2012-08-15-0">http://magic.wizards.com/en/articles/archive/limited-information/introduction-team-sealed-strategy-2012-08-15-0</a>


Link til OMFs nettside:
<a href="http://oslomagic.org/">http://oslomagic.org/</a>
Lagt til: 17:46, 24/8 -17 av erlendk  
Oppdatert: 17:48, 24/8 -17 
VI KOMMER! (1 stk.) Notapotato

Fotografier (0 stk.)

Nytt fotografi
STANDINGS (0 stk.)

PAIRINGS (0 stk.)

KORTSTOKKER (4 stk.)
- Alle kortstokker
- OMF Team Limited draft deck seat A
- OMF Team Limited Sealed deck seat A
- OMF Team Limited Sealed deck seat B
- OMF Team Limited Sealed deck seat C


OPPSLAGSTAVLE (0 stk.)
  Outlaws of Thunder Junction Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!