Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 8 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
MESTERSERIEN SENTER Start  

Mesterserien Senter
Oppdatert: 05:43, 3/9 -14

Beskrivelse
"Mesterserien" er Even L Heggøs turneringsseriekonsept. Hver serie bruker enten ett enkelt format eller en liten gruppe formater for alle turneringene sine. Målet er at hver serie skal strekke seg over omtrent 1/2 år i tid, og inkludere flere byer på Østlandet.

Hver serie består av et antall serieturneringer, som er åpne for alle, og en mesterskapsturnering, som man må vinne innbydelse til for å kunne spille i. Spillere får seriepoeng for gode plasseringer i hver serieturnering. De som vinner en serieturnering vinner innbydelse til mesterskapsturneringen, og det samme gjør de som har flest seriepoeng etter at alle serieturneringene er ferdige. Mesterskapsturneringen vil ha bedre premier enn vanlig, og vinneren tildeles en tittel.

Mesterserier

Avsluttede - seriemestere



Pågående
  • -


Fremtidige

ARTIKLER
- ingen artikler enda -

NYHETER
Mesterserien - Legacy 2014 avsluttet!
20:24, 8/6 -14, av Even
95 spillere har deltatt i Mesterserien - Legacy 2014, og nå er vinneren kåret. 13 av de 16 kvalifiserte spillerne deltok i seriemesterskapet, og til sist var det et oppgjør mellom Jørgen Gjærum (3. plass i seriestillingen) og Sveinung Bjørnerud (7. plass) som skulle avgjøre det hele. Jørgen vant 2 av serieturneringene, og han lot seg ikke stoppe i seriemesterskapet heller. Dermed er han Seriemester i Legacy 2014, og serien er med det også avsluttet!
0 kommentarer

 
TURNERINGER
- ingen enda -

Nyeste foto
- ingen -

Nyeste standings
- ingen -

Nyeste Pairings
- ingen -

Nyeste decklister
- ingen -

Nyeste oppslag
- ingen -

 
Bytt senter:
  Outlaws of Thunder Junction Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!