Magic the Gathering
Magic the Gathering3209 medlemmer 7 pålogget

Brukernavn:

Passord:


Bli medlem
Har du glemt passordet?

Søk NorskeMagic
Søk kort:

Søk medlem:

Søk by:
Søk forumet:

Søk regler:

Søk kortstokk:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Recension | Intervju | NoM | Judge

Velkommen til NorskeMagics artikler! Her finner du massevis av interessante og morsomme artikler om alt fra turneringer til måter å spille multiplayer-Magic på. Dykk ned i det massive arkivet vårt!
Vil du selv skrive en artikkel? Vi publiserer og belønner! Klikk linken nedenfor, så ser redaksjonen artikkelen, og de vil deretter avgjøre om den blir publisert eller ikke.
Vil du kanskje bidra til vår artikkelserie Deckdoktoren med et deck som trenger forbedringer? Ta i bruk denne formelen!

Legg til ny artikkel

1895 Artikler
sorter etter: Dato - navn - artikkeltype - Forfatter

 

Norges Landslag 2015! Diverse
Norges Landslag 2015 - Kenneth Ellingsen, landslagskaptein

Deltakerne til Norges landslag 2015 skal bestemmes de neste ukene, og i den anledning har vi fått et intervju med Kenneth Ellingsen, som er Norges landslagskaptein for 2015.

av verzutiko
#14 PWP Seasonal
11:47, 19/8 -15
läst 2641 ggr.
Skriv ut artikkel
1 kommentarer

Først og fremst, gratulerer med landslagsplassen!
Tusen takk for det!

For de som ikke kjenner deg så godt, kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg jobber som lærer på Skreia ungdomsskole, underviser i engelsk og historie. På fritida går det noe tid til diverse andre spill også, men blir det jo en del magic og reising, spesielt i det siste. Prøver jo å få med meg en del GPer i Europa nå for å komme meg tilbake på touren.

Jeg husker ikke hvem som introduserte meg til spillet, tror faktisk at jeg begynte å spille Shandalar og begynte å kjøpe inn noen fysiske kort. Jeg begynte å spille akkurat da Alliances hadde blitt gitt ut. Der kunne du jo få en knallbra 5/5 for fire mana, trengte bare å discarde et random kort! Husker også at settet hadde et teit blått kort som du måtte discarde kort OG betale liv for å bruke uten mana cost... Tok så en pause etter ca Invasion block og begynte å spille igjen da Return to Ravnica kom ut. Spilte da bare casual med venner. Det var vel midt i Theros block jeg begynte å spilte competitive igjen.

Ja hvor mange Grand Prix har det blitt på deg i år? Noen gode minner fra noen spesielle?
Har spilt fire GPer i år. Husker selvfølgelig GP Liverpool godt, men ellers ble det jo X-3 i Paris også. Var et draw step unna topp 8 der, men var uansett fint å komme såpass høyt opp.

Du spilte nylig i Pro Tour Vancouver hvor du endte på 282. plass. Kan du fortelle litt om dine opplevelser fra denne turneringen?
PT Origins var ikke det helt store opplevelsen ettersom jeg spilte dag en på masse smertestillende og dag to var jeg på sykehus pga urinsyregikt i foten. Men det var en fin opplevelse de dagene jeg var frisk da!

Huffda, det var leit. Men du var i form igjen til GP San Diego helgen etter. Hvordan gikk det for deg der?
Jeg gikk 6-3 med tap i siste runden. Følte at jeg bare var små marginer unna 8-1, men har man ikke dagen så er det ikke mye man får gjort.

Mastery of the UnseenSå med neste års endring hvor alle med X-3 går videre til dag 2 betyr at vi vil se deg på flere dag 2! I år har virkelig vært året ditt! Først vinner du en PTQ i Polen, deretter går du topp 8 på GP Liverpool og nå også landslagskaptein. Hvordan gikk dette til?
Spilte jo en del magic for mange år siden, men det er kun de siste årene jeg har spilt seriøst igjen. Vet ikke om jeg har gjort noe spesielt, bortsett fra en god del forberedelser i forkant av store turneringer. Leser jo mange artikler på nett og prøver å finne en god deck til metaen.

Ok, har dere en playtest session i Hamar og omegn før hver turnering, eller tester du med noen utenfor det lokale miljøet?
Hovedsaklig blir det mye testing online, selv om shuffleren der kan gå berserk til tider. Har jo ikke noe pro team å teste med, så da er det best å grinde mot diverse decks på mtgo.

Hvilken spillestil (aggro, midrange, control) liker du best og hvorfor?
Jeg foretrekker aggro til midrange decks rett og slett fordi kontroll decks har en tendens til å drawe for mye på store turneringer, og draw er som tap på GP. Det siste året har det blitt mye BR/Mardu dragons. Liker decken fordi den har svar mot det meste og har ingen direkte grusomme matchups.

Hvordan skal du forberede deg til årets World Magic Cup?
Blir jo først å fremst å kommunisere med de andre på laget og utveksle tanker og ideer rundt de forskjellige formatene.

Apropos lag, er det noen personer du kjenner godt som du ville hatt med på landslaget vårt i år?
Veldig synd at Nicolai Herzog bestemte seg for å trappe ned litt, hadde vært greit med masse rutine fra en mtg legende på laget. Erik Skinstad imponerte jo med en sterk semifinale plass i London. Ellers er det er jo noen jeg diskuterer en del decktech med, som Steinar Næss og Robert Rønning. Har jo dessuten spilt i mange år, så gamle ”relics” innen spillet som Oddbjørn Eggen, Tommy Hammer, Øyvind Harding, Endre Sjetne og co er alltid velkommen til å joine teamet.

Er det noe vi som medlemmer på NorskeMagic kan bidra med?
Det er alltids nyttig å komme med nye decks og forslag til decktech, mange hoder tenker bedre enn ett, og hvertfall bedre enn mitt!

Takk for at du stilte på intervju og vi ønsker dere lykke til på World Magic Cup!


BELØNNET! Denne artikkelen ble belønnet med 75 kreditter . Gratulerer verzutiko! Vil du også skrive for NorskeMagic og ha sjansen til å vinne kreditter? Upload din artikel her på sitet.

 

Artikkel-tilbakemelding


Hadde du vært logget på, kunne du kommentert denne nyheten.

EvenDeejay

FANTASY KING
GULLMEDLEM
FANTASY KING
Gjøvik

#15 PWP Seasonal
Spill B/G Elves Kenneth! Bli smittet av alveviruset mitt!!!! Lykke til med forberedelser til VM:)

10:57:34, 21/8 -15
  Vil du slippe reklamen? Bli Gullmedlem!