Diverse
Planechase 2012 preview: Baleful Strix

Den 1. juni er det nye Magic-produkter på gaten: Planechase 2012 Edition. Vi har vært så heldige å få et preview kort fra denne serien, Baleful Strix:

av verzutiko
#14 PWP Seasonal
09:31, 22/5 -12
läst 3121 ggr.



Planechase er et casual multiplayer-format med de samme regler som "normal" Magic, men det er også et Plane som du befinner deg på. De forskjellige Planes har forskjellige gode og dårlige effekter. Du kan også møte Phenomenons. Hvis du vil vite mer om Planechase, anbefaler vi denne artikkelen.

Når et kort har "Draw a card" på, og kun koster to, er det som regel et godt kort. Baleful Strix er ikke noe unntak. I tillegg til at den trekker et kort for kun to mana, kan den også fly OG har deathtouch. Den vil nesten alltid være 0 for 1 da din motstander enten skal angripe inn i den og mister et dyr, eller han skal bruke removal på den. Det vil si at du har brukt "0" kort på Baleful Strix, da den erstatter seg selv, mens din motstander har et kort mindre. Whats not to like?!

I tillegg til å være en god blocker er det også masser kombo-potentiale i Baleful Strix. Peel From Reality? Cloudshift? Ghostly Flicker? Og det er bare noen kort fra Avacyn Restored. Alle flicker- og bounce-effekter er gode med Strix.

I det hele tatt et godt Creature som jeg alltid ønsker å se i min åpningshånd når jeg spiller Planechase!

 

Artikkel-tilbakemelding